به گزارش راوی امروز، این گزینش با توجه به رضایتمندی مشتریان، کیفیت بالای مواد اولیه برای طبخ غذا، تنوع بالای منوی غذایی با کیفیت بالا، دکوراسیون دلنشین در محیط داخلی رستوران، احترام به درخواست مشتریان و توجه کافی به نظافت محیط رستوران، صورت گرفته است.
شعار آقای امید برماس از ابتدا این بوده است: “ما همیشه سعی می کنیم تا غذا را با بالاترین کیفیت به مشترینان ارائه کنیم.” به جرات می توان گفت این جمله شعار و سرلوحه ی کار چلوکبابی البرز با بیش از نیم قرن فعالیت در صنف غذا است.
شایان ذکر است، چلوکبابی البرز در سال ۱۳۴۶ توسط مرحوم “برماس” بنیان نهاده شد. از همان ابتدا هدف این رستوران ارائه غذا با بهترین کیفیت و بالابردن استاندارد کاری در این صنف بود.
این رستوران در سال ۱۳۵۰ به مکان فعلی آن یعنی خیابان سهروردی شمالی نبش کوچه نیکوقدم، منتقل شد. در سال هایی که سیستم های مدیریت جدید و استانداردهای کیفی و بهداشتی چندان جایی در صنف رستوران و چلوکبابی نداشت، چلوکبابی البرز در تلاش بود تا سیستم مدیریت جدید را در کار خود پیاده سازی کند.
سیستم های HACCP ، استفاده از متخصصین بهداشت، ایزو و سیستم های مدیریتی، فرستادن افراد به خارج از کشور جهت دیدن دوره های تخصصی، همه و همه از جمله مواردی است که رستوران البرز در آنها پیش گام است.
رستوران البرز امروزه با بیش از ۱۲۰ نفر پرسنل متخصص به صورت مستقیم، دو سالن پذیرایی، و یک سالن VIP مصمم تر و منسجم تر از گذشته به مشتریان خود خدمت رسانی می کند.
تقدیرنامه مربوطه به زودی توسط آقای دکترشیرکوند معاون محترم سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و آقای دکتر تاجیک مدیرکل مناطق نمونه گردشگری تقدیم آقای امید برماس خواهد شد.
دیدگاه ها :