معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری تهران از ثبت نام ۴۰ هزار نفر در طرح کارورزی استان تهران خبر داد.
به گزارش راوی امروز، محمد امامی امین در حاشیه بازدید از تعدادی از کارخانجات شهرک صنعتی قرچک و یک مرکز پرورش اسب در این شهرستان، در جمع خبرنگاران گفت: شهرک صنعتی قرچک به دلیل وجود سرمایه نیروی انسانی و نیروی کار در شهرستان قرچک، ظرفیت بسیار عالی خواهد داشت.
وی با اشاره به کارخانه در شرف تاسیس پارچه شهرک صنعتی قرچک، افزود: این کارخانه ظرفیت ایجاد بیش از ۱۰۰۰ نفر شغل را دارد و ظرفیت تولید بیش از ۴ میلیون متر مربع پارچه رو مبلی را دارا است و اگر با همین ظرفیت فعال شود، بخش عمده ای از نیاز بازار داخلی را تامین کرده و از خروج ارز جلوگیری می کند.
معاون استاندار تهران با بیان این که ۵۰ درصد از تولید کارخانه قابلیت صادرات به کشورهای مجاور را دارا است، گفت: ما رد استان در حال جذب سرمایه گذار هستیم و در این راه موانع و پیچیدگی های اداری را از مسیر سرمایه گذار حذف می کنیم و هفته گذشته مرکز خدمات سرمایه گذاری استان تهران به طور رسمی و با پتانسیل جدید آغاز به کار کرد.
وی با تشریح خدمات مرکز خدمات سرمایه گذاری استان تهران افزود: در این مرکز بیش از ۷۰ درصد اقدامات اداری سرمایه گذاری تمام سرمایه گذاران داخلی و خارجی را قابل انجام است و ما در پی این هستیم که پروسه سرمایه گذاری و صدور مجوز در استان تهران را زیر یک ماه برسانیم.
امامی امین گفت: در حال حاضر این زمان بسیار طولانی است و سرمایه گذار خسته می شود.
۴۰ هزار نفر در طرح کارورزی استان تهران ثبت نام کردند
وی در خصوص سامانه «کارورزی» گفت: این سامانه از سوی وزارت کار و رفاه اجتماعی به استان ها ابلاغ شده و برش استانی ما ۷۲۰۰ نفر است، که این طرح به بخش خصوصی این امکان را می دهد که افراد آماده به اشتغال را جذب کرده و تا ۱۸ ماه که دوره کارورزی و آموزشی فرد است، حدود یک سوم مبلغ حقوق را پرداخت می کند و معافیت های بیمه ای و مالیاتی دارد.
معاون استاندار تهران افزود: این طرح، طرح موفقی است و در حال حاضر حدود ۴۰ هزار نفر ثبت نام کرده اند که بخش خصوصی می تواند از بین این ثبت نام کنندگان افراد مورد نظر خود را انتخاب کند.
عرضه محصولات کشاورزی ورامین و پیشوا به بازارهای بین المللی
امامی امین با بیان این که شهرستان های پیشوا و ورامین قطب کشاورزی صنعتی در استان تهران شده و کشت آن ها از سنتی به صنعتی تبدیل شده است و گلخانه های ۴۰۰ هکتاری دارند، بر اساس هماهنگی های صورت گرفته با جهاد کشاورزی و فرمانداران شهرستان ها در حال تلاش هستیم که در آینده ای نزدیک، گلخانه هایی که مساحت زیادی دارند به سوی بازارهای بین المللی هدایت کنیم.
وی گفت: اگر این اتفاق بیفتد و صاحبان این اراضی همراهی کنند و تولیدات این گلخانه ها به سمت بازارهای بین المللی هدای شوند، خرده مالکان ۲۰۰۰ متر و ۳۰۰۰ متر بتوانند بازارهای داخلی را تامین کند و عرضه و تقاضا مدیریت خواهد شد.
بر اساس این گزارش، مسعود مرسلپور فرماندار قرچک و محمد رضا مس فروش مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران نیز در این بازدید حضور داشتند.
دیدگاه ها :