هفتمین پادکَست ویژه معلولان جنوبشرق استان تهران که این بار به مناسبت 13 آذرماه 1399 روز جهانی معلولان و با دیدگاه و روشی نقادانه منتشر شده بود، بالاخره مورد توجه مسئولان سازمان بهزیستی کشور واقع شد.
هفتمین پادکَست ویژه معلولان جنوبشرق استان تهران که این بار به مناسبت 13 آذرماه 1399 روز جهانی معلولان و با دیدگاه و روشی نقادانه منتشر شده بود، بالاخره مورد توجه مسئولان سازمان بهزیستی کشور واقع شد.
مؤسسه فرهنگیهنری چندمنظوره «یادگار زرینسپهر» به مدیرعاملی علیرضا مهدیزاده از پیشکسوتان رسانه و فرهنگ استان تهران، به دلیل شرایط ویژه کرونایی کشور و لزوم فرهنگسازی برای معلولان و خانوادههایشان، رساندن صدای آنها به مسئولان کشور برای احقاق حقوقشان، از 12 تیرماه 1399 به مناسبت میلاد امام رضا(ع) تهیهکنندگی اولین پادکَست ویژه معلولان جنوبشرق استان تهران را با نام «صدای امید» برعهده گرفت.
این پادکستها سپس به ترتیب در ایام و مناسبتهای مختلف هفته بهزیستی، روز خبرنگار، آخرین ماه تابستان، روز ناشنوایان، روز جهانی عصای سفید(نابینایان) و بالاخره روز جهانی معلولان منتشر شد.
این برنامهها با کارگردانی، نویسندگی، گویندگی و تدوین فرزانه عظیمی(غزل) توانمند نابینا که شاعره، دکلماتور، وکیل پایه یک دادگستری و استاد زبان انگلیسی نیز هست، شکل می گیرد.
در این پادکستها بخشهای مختلفی از قبیل معرفی معلولان موفق، داستان، شعر و دکلمه آثار توانمندان معلول با صدای خودشان و مباحث روانشناسی و جامعهشناسی جامعه معلولان اجرا میشود.
در هفتمین پادکَست ویژه معلولان جنوبشرق استان تهران که این بار به مناسبت 13 آذرماه 1399 روز جهانی معلولان منتشرشده، بیان مشکلات معلولان توسط خودشان، یکی از بخشهای برنامه بود که لیلا، آسیه بهمنی، فاطمه شیرازی، میترا نصیری، ثمین اسلامپور و فرزانه عظیمی اجرا کردند.
اجرای نامهای از معلولان به مسئولان نیز توسط ثمین اسلامپور(توانمند جسمی) و فرزانه عظیمی(نابینا) به صورت مشترک منتشر شد.
از هفتمین پادکَست ویژه معلولان جنوبشرق استان تهران، فاطمه صدریه کارشناس ارشد روانشناسی(گرایش مشاوره توانبخشی معلولان و سالمندان) به جمع همکاران برنامه پیوست و در اولین اجرایش، به تولد نوزادان دارای معلولیت و چگونگی برخورد خانوادهها با این موضوع پرداخت که در قسمتهای بعدی نیز ادامه خواهد یافت.
نکته مهمی که درمورد هفتمین پادکَست ویژه معلولان جنوبشرق استان تهران که این بار به مناسبت 13 آذرماه 1399 روز جهانی معلولان و با دیدگاه و روشی نقادانه منتشر شده بود، به چشم آمد، این بود که بالاخره بعد از هفت قسمت و گذشت حدود 6 ماه، مورد توجه مسئولان سازمان بهزیستی کشور واقع شد.
سازمان بهزیستی استان تهران خبر انتشار و اصل این پادکست را در پایگاه رسمی اطلاعرسانی سازمان بهزیستی کشور منتشر کرد که اینجا بخوانید و بشنوید(کلیک یا لمس کنید).
گفتنی است، علاقهمندان برای دنبال کردن پادکستها و دیگر برنامههای جامعه معلولان جنوبشرق استان تهران میتوانند به کانال تلگرامی فرزانه عظیمی به این نشانی(کلیک یا لمس کنید) مراجعه کنند.
لازم به ذکر است، مؤسسه فرهنگیهنری چندمنظوره «یادگار زرینسپهر» با مدیرعاملی علیرضا مهدیزاده، ریاست هیئت مدیره سعیدعلی اسماعیلی از اساتید موسیقی برجسته کشور و نایب رئیسی سمیه تاجیک از اساتید علوم ارتباطات، روزنامهنگاری و روابطعمومی، اهدافی به شرح زیر دارد:
1. ارتقای سطح فرهنگ عمومی جامعه و بالا بردن دانش و بینش عمومی در حوزههای مختلف فرهنگی
2. ایجاد کارآفرینی برای جوانان متخصص و هنرمند
3. شناساندن کارهای فرهنگی و هنری هنرمندان به مردم
4. پر کردن اوقات فراغت همشهریان به شیوه کارآمد
5. استفاده از استعدادهای فرهنگی موجود و بالقوه و هدایت آنها در جهت به فعلیت رسیدن
همچنین موضوع فعالیتهای مؤسسه فرهنگیهنری چندمنظوره «یادگار زرینسپهر» نیز این گونه تعریف شده است:
1. حروفچینی، ویرایش و تصحیح، تنظیم، طراحی و صفحهآرایی کتاب و نشریه و صفحات وبسایت و الکترونیک و انجام خدمات نشر
2. مشارکت یا اجرای طرحهای پژوهشی، فرهنگی و هنری و نیز گردآوری و تدوین مجموعههای مستند دربارۀ مسائل فرهنگی، هنری، اجتماعی و تاریخی
3. برگزاری همایش، گردهمایی، کنسرت، سمینار، سیرک و همکاری در برپایی نمایشگاهها و جشنوارههای فرهنگی و هنری و مشارکت در برگزاری همایشها و سمینارهای تخصصی از طریق خدمات فرهنگی و هنری
4. طراحی و برگزاری دورهها و کارگاههای آموزشی کوتاهمدت فرهنگیهنری در قالب آموزشهای عمومی از قبیل:
_ کتابخوانی، تندخوانی، قصهگویی، نقالی آئینی و ملی
_ داستاننویسی، نقد کتاب، ویراستاری، شعر و نویسندگی
_ روایتگران تاریخ انقلاب اسلامی و فرهنگ مقاومت (راویان نور)
_ فن بیان، گویندگی و آئین سخنوری
_ آشنایی با سبک و مهارتهای زندگی با هدف تحکیم و تقویت نهاد خانواده
_ توسعه فرهنگی و سرگرمیها و پرورش استعداد و خلاقیتهای فرهنگی، هنری
_ مهارتهای شهرنشینی در کلانشهرها و ترویج فرهنگ زندگی اجتماعی
_ پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و افزایش دانش و مهارت در مواجهه با آسیبها و شناسایی خطرات
_ آگاهسازی مخاطبان به آسیبها و خطرات فضاهای مجازی و مهارت استفاده صحیح از این فضاها
دیدگاه ها :