دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران گفت: خرید کالای خارجی اشتغال جوان ایرانی را از بین می برد و برای خارجی ها اشتغالزایی می کند.
به گزارش راوی امروز، مهدی محمدی در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز قرچک که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، افزود: جلسات کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا با هدف همفکری در حوزه قاچاق کالا است تا فهم مشترکی نسبت به این مقوله به دست آید چرا که تبیین نادرست سیاستهای ستاد مرکزی باعث میشود موفقیت خوبی در این زمینه به دست نیاید.
وی بیان کرد: وضعیت اقتصادی امروز کشور ایجاب می کند که رسالتی که بر عهده کمیسیون مبارزه با قاچاق گذاشته شده، به درستی انجام شود چرا که این پدیده چند وجهی، عوارض چند بعدی در حوزه اقتصاد و غیر اقتصادی به همراه دارد.
محمدی تأکید کرد: درمان اصلی مشکل ساختار اقتصادی کشور، مبارزه با قاچاق کالاست و نباید اجازه داد، کشور دچار این بیماری شود و سپس به فکر درمان آن برآئیم.
وی افزود: وضعیت اقلیمی و جغرافیایی کشور، حجم مبادلات مرزی و بازرگانی، جمعیت جوان در حال گذار به سمت تجمل گرایی و مصرف گرایی باعث شده تا نتوان ریشه های قاچاق کالا رابه طول کامل خشکاند، پدیده ای که اگر به طور کامل با آن مبارزه نشود، چیزی جز تعطیلی کارگاه های تولیدی و افزایش بیکاری نصیب کشور نمیشود.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق استان تهران بی اطلاعی مردم از پدیده قاچاق را دیگر مشکل موجود در مسیر مبارزه با قاچاق کالا عنوان کرد و افزود: بیش از ۹۰ درصد از مردم، با مقوله قاچاق آشنایی ندارد و این امر باعث شده تا باورها نسبت به این پدیده مخرب اقتصادی کمرنگ شود.
وی از اجرای طرح شناسایی اصالت کالا در ۱۶ شهرستان استان تهران خبر داد و افزود: مردم با استفاده از برچسب اصالت کالا، از تقلبی یا قاچاق بودن کالا آگاه می شوند و قطعا از آن استفاده نخواهند کرد.
وی نقش بانوان را در مبارزه با قاچاق کالا با اهمیت اعلام کرد و افزود: با توجه به این که بانوان نقش مهمی در خرید کالا و تأمین نیازهای منزل بر عهده دارند، با آگاه سازی آنان میتوان جلوی مصرف بسیاری از کالاهای قاچاق و یا خارجی که مشابه داخلی آن تولید می شود را گرفت.
محمدی تأکید کرد: مصرف کالای خارجی، باعث ایجاد شغل برای خارجی ها و بیکار شدن جوانان میشود.
دیدگاه ها :