هیئت نظارت بر مطبوعات و خبرگزاری های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجوز انتشار دو نشریه مکتوب «مبتکر اندیشه» و «آبرومند» به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی علیرضا ساعد و طاهر میرزاکریمی را صادر کرد.
به گزارش راوی امروز، هیئت نظارت بر مطبوعات و خبرگزاری های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجوز انتشار دو نشریه مکتوب «مبتکر اندیشه» به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی علیرضا ساعد و «آبرومند» به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی طاهر میرزاکریمی را صادر کرد.
علیرضا ساعد که از سال 1360 به مدت 38 سال با عناوین اولین خبرنگار «واحد مرکزی خبر» صدا و سیمای جمهوری اسلامی در ورامین بزرگ(ورامین، قرچک، پاکدشت و پیشوا)، خبرنگار روزنامه های «جمهوری اسلامی» و «اطلاعات» در دشت ورامین به عنوان پیشکسوت عرصه رسانه در استان تهران محسوب می شود، از این پس با تأیید هیئت نظارت بر مطبوعات و خبرگزاری های کشور، صاحب امتیاز و مدیرمسئول هفته نامه «مبتکر اندیشه» با زمینه سیاسی، اجتماعی و گستره توزیع سراسر کشور خواهد بود که دفتر مرکزی این نشریه در تهران بزرگ است.
طاهر میرزاکریمی نیز که از سال 1380 با سرپرستی روزنامه «ابتکار» شرق و جنوب استان تهران و شهرستان گرمسار استان سمنان، به صورت جدی وارد عرصه رسانه شد و از سال 1383 نیز سرپرستی روزنامه های «جهان صنعت»، «کائنات»، «عصر رسانه» و… را در مقاطع مختلف برعهده داشته است، با تأیید هیئت نظارت بر مطبوعات و خبرگزاری های کشور، از دوم اردیبهشت 1398 صاحب امتیاز و مدیرمسئول ماهنامه «آبرومند» با زمینه اجتماعی، فرهنگی و گستره توزیع سراسر کشور شد که دفتر مرکزی این نشریه در ورامین است.
دیدگاه ها :