خانه » استان‌ها » تاسیس 4 نمایندگی منطقه ای شبکه پنج سیما در مرکز، جنوب، شرق و غرب استان تهران
  • دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ - 2024 23 December

استان‌ها // 13 ژانویه 2019  ,  21:35  // کد خبر : 30004
در نشست هم اندیشی مدیر شبکه تهران با فرمانداران استان مطرح شد: تاسیس 4 نمایندگی منطقه ای شبکه پنج سیما در مرکز، جنوب، شرق و غرب استان تهران

در نشست مشترک مدیر شبکه پنج سیما با فرمانداران استان تهران، تاسیس 4 نمایندگی منطقه ای شبکه پنج سیما در مرکز، جنوب، شرق و غرب استان مصوب شد.

به گزارش راوی امروز، جواد رمضان نژاد مدیر شبکه پنج سیما در نشست هم اندیشی با فرمانداران استان تهران که عصر یکشنبه 23 دی 97 برگزار شد، اظهار داشت: تاسیس دفاتر منطقه ای در 4 منطقه استان تهران ضروري است و در صورت تخصیص بودجه این اراده وجود دارد.

وی افزود: برای انعکاس رسانه ای اقدامات دولت در استان تهران و ساخت برنامه های تولیدی نیازمند اطلاعات دقیق هستیم.

مدیر شبکه پنج سیما تصریح کرد: در صورت دریافت نقشه راه هر شهرستان از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان امکان ساخت برنامه های تولیدی برای تبیین اقدامات دولت در استان تهران وجود دارد.

وی با بیان اینکه تولید برخی برنامه ها در شبکه 5 نیاز به همکاری فرمانداران دارد، گفت: تنوع قومیتی موجود در سطح استان تهران ظرفیتی منحصر به فرد است.

رمضان نژاد با اشاره به اینکه برنامه‌های جدیدی در شبکه پنج راه‌اندازی شده که معطوف به تهران است، افزود: برنامه “تهران۲۰” موضوعات عمومی را دنبال می‌کرد که بر تمرکز این برنامه حول محور تهران تاکید کردیم. این برنامه اکنون ویژگی تهرانی بودن خود را در دستور کار‌ دارد.

وی افزود: فرمانداران باید در آستانه چهل‌سالگی انقلاب شکوهمند اسلامی، دستاوردهای نظام در شهرستان‌های استان تهران را به مردم معرفی کنند.

مدیر شبکه پنج سیما با بیان اینکه هر هفته بر معرفی دستاوردهای یک شهرستان تمرکز داریم، گفت: مطالبات مردم را به گوش مسئولین می‌رسانیم.

رسانه ملی باید مطالبه گر و به دنبال حل مشکلات مردم باشد

عشاقی رئیس گروه امور اقتصادی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز در این نشست اظهار داشت: برنامه‌های مربوط به شهرستان‌های استان تهران، باید به صورت زمانبندی مشخص، زمینه مطالبه‌گری رسانه برای بیان دغدغه‌های مردم را فراهم کند.

وی تصریح کرد: مدیران دستگاه‌های استان تهران باید بتوانند به صورت بی واسطه و صریح، پیگیری خواسته‌های عمومی را با مردم‌ در میان بگذارند.

رئیس گروه امور اقتصادی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران با بیان اینکه حضور مدیران در شبکه پنج، زمینه تلاش مضاعف آنان در راستای ارائه گزارش عملکرد به حضور مردم را فراهم می‌کند، افزود: مردم استان تهران باید در جریان اقدامات دولت و نظام در راستای اهداف برنامه ششم توسعه قرار بگیرند.

وی با اشاره به اینکه مطالبات مردم و مسئولین باید به صورت دو سویه در شبکه پایتخت منعکس شود، گفت: با اعتبارات فعلی، ۳۳سال طول می‌کشد تا برای رسیدگی کامل به بافت‌های فرسوده اقدام کنیم و مردم باید در جریان چنین موانع و کاستی‌هایی قرار بگیرند.

تاسیس شبکه تلویزیونی مختص شهرستان های استان تهران ضروری است

حسین عباسی سرپرست فرمانداری پیشوا در این نشست اظهار داشت: اقدامات دولت در سطح استان به عنوان اقدام نظام تلقی می شود و باید برای آگاهی شهروندان بیشتر از سوی رسانه ملی انعکاس یابد.

وی با بیان اینکه به نظر می رسد رسانه ملی آنطور که شایسته شهروندان استان تهران است نپرداخته است، افزود: انعکاس انتقادات از دولت از سوی رسانه ملی شایسته است اما باید با همگرایی خدمات دولت را نیز منعکس کنیم.

عباسی با تاکید بر اینکه شهرستان های استان نباید تحت تاثیر شهر تهران قرار گیرند، گفت: به نظر می رسد تاسیس شبکه تلویزیونی مختص شهرستان های استان تهران ضروری است.

شبکه پايتخت باید به خرده فرهنگ های شهرستان های استان توجه کند

مهدی یوسفی جمارانی فرماندار فیروزکوه در این نشست، ضمن قدردانی از ابتکار مدیرکل روابط عمومی استانداری تهران برای برگزاری این هم اندیشی، اظهار داشت: فیروزکوه شهرستانی با فرهنگی تقریبا متفاوت با سایر شهرستان های استان است.

وی با بیان اینکه استان تهران از هر حیث محروم است و از لحاظ شبکه استانی هم همینطور است، افزود: شهروندان فیروزکوه شاید به دلیل نبود سیاست گذاری شبکه پايتخت، بیشتر از شبکه تلویزیونی سایر استان ها بهره می گیرند.

یوسفی با اشاره به اینکه فیروزکوه به دلیل واقع شدن در اقلیم کوهستانی عمدتا در دریافت تصاویر با مشکل روبرو است، تصریح کرد: در عین حال شبکه پايتخت باید به فرهنگ ها و خرده فرهنگ های شهرستان های استان توجه کند.

وی تاکید کرد: تولید محتوای برنامه های رسانه ملی باید با در نظر گرفتن فرهنگ های مختلف شهرستان های استان صورت بگیرد.

آماده واگذاری زمین برای تاسیس نمایندگی شبکه پايتخت در رباط کریم هستیم

معاون سیاسی فرمانداری رباط کریم نیز در این نشست گفت: رباط کریم شهرستانی تاریخی با ظرفیت گردشگری است و می طلبد نمایندگی شبکه پايتخت در این شهرستان تاسیس شود.

وی با بیان اینکه صنعتی بودن شهرستان و همجواری با فرودگاه بین المللی امام تاسیس شبکه منطقه ای پايتخت را دوچندان می کند، افزود: آمادگی واگذاری زمین برای تاسیس نمایندگی شبکه تلویزیونی پايتخت در شهرستان رباط کریم را داریم.

تلاش فرمانداران استان تهران باید در رسانه ملی بازتاب داده شود/نقش محوری شبکه پنج سیما در هم‌افزایی مدیریت کلان تهران 

بابایی سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل استانداری تهران نیز در این نشست مشترک اظهار داشت: در این جلسه قرار است در حوزه اطلاع رسانی نوعی واکاوی صورت گیرد و با هم افزایی بین بخشی نتیجه گیری مطلوبي صورت گیرد.

وی با بیان اینکه انتظار داریم شبکه های منطقه ای شبکه پايتخت در شهرستان های استان راه اندازی شوند، افزود: این اراده در بدنه اجرایی دولت در استان تهران وجود دارد که 4 نمایندگی شبکه پايتخت تاسیس شود.

سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل استانداری تهران با بیان اینکه اقدامات بسیار قابل توجهی در سطح شهرستان های استان انجام شده، تصریح کرد: استان تهران با 16 شهرستان دارای ظرفیت های بسیار زیادی در حوزه های مختلف است.

وی با بیان اینکه تلاش فرمانداران استان باید در رسانه ملی بازتاب داده شود، تاکید کرد: در زمینه پردازش اخبار از اقدامات دولت رسانه ملی نباید با خط کش جناحی به انعکاس اخبار بپردازد.

بابایی افزود: نگاه انتقادی و مطالبه گرایانه حق هر رسانه ای است اما پردازش اخبار بصورت عموما انتقادی باعث ترویج روحیه ناامیدی در مردم می شود.

وی با اشاره به اینکه پیگیری مطالبات مردم از طریق شبکه پنج سیما، دغدغه جدی استاندار تهران است، افزود: برخی از فرمانداران بر این باور هستند که مواجهه رسانه با موضوعات، روند تخریبی به خود گرفته است.

سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل استانداری تهران عدم انعکاس ظرفیت‌های شهرستان‌های استان تهران در شبکه پایتخت را تقبیح کرد و گفت: انعکاس مداوم مشکلات و موانع به صورت تک محوری، مغایر با تاکیدات مقام‌معظم‌رهبری مبنی بر ایجاد نشاط و امید اجتماعی در میان مردم است.

وی با بیان اینکه باید با نگاه مثبت‌اندیشانه به مسائل ورود کنیم تا این نشاط ایجاد شود، افزود: شبکه پنجم سیما، به عنوان رسانه پایتخت، نقش محوری در هم‌افزایی مدیریت کلان تهران ایفا می‌کند.

بابایی تصریح کرد: شبکه تهران، ظرفیت عظیمی‌ در راستای جریان‌سازی رسانه‌ای و هدایت ظرفیت‌های مدیریتی برای حرکت استان به سوی اهداف برنامه ششم توسعه دارد.

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های بالای شهرستان‌های استان تهران که بعضا جمعیتی بالغ بر جمعیت برخی از استان‌ها دارند، به علت فقدان رسانه استانی مغفول مانده است.

بخش های خبری باید متناسب با اخبار شهرستان های استان افزایش پیدا کند

فرهادی فرماندار تهران نیز در نشست هم اندیشی فرمانداران با مدیران ارشد شبکه پنج سیما، اظهار داشت: عمق بخشی به اخبار در بخش های خبری ضروری به نظر می رسد.

وی با بیان اینکه بخش های خبری باید متناسب با اخبار شهرستان های استان افزایش پیدا کند، افزود: انعکاس اخبار در کنار انتقاد سازنده از دولت دو بال پیش برنده رسانه است.

ضرورت تبلیغ هویت شهرستان های استان تهران در شبکه 5 سیما

شهريور فرماندار شمیرانات نیز  با بیان اینکه رسانه ملی باید برای تبلیغ هویت شهرستان هایی مثل شمیرانات تلاش کند، گفت: متاسفانه استان تهران آنطور که شایسته شهروندان است از سوی رسانه ملی جدی گرفته نمی شود.

وی افزود: اکثر مدیرانی که در تهران خدمت می کنند بعدا تبدیل به مدیران ملی می شوند و شاکله مدیریتی استان تهران بسیار توانمند است.

شبکه تهران برای هویت بخشی به شهرهای جدید تلاش کند

سليمان پور فرماندار شهرستان بهارستان نیز در این نشست مشترک اظهار داشت: شبکه تهران باید برای هویت بخشی شهرستان هایی نظیر بهارستان که بعد از انقلاب تاسیس شده تلاش کند.

وی افزود: دولت ذیل و رکن نظام جمهوری اسلامی است و لذا می بایست هم تلاش ها و هم کاستی های آن از رسانه ملی منعکس شود.

رسانه ملی در کنار کمبودها، اقدامات مثبت را هم بازگو کند

هادی تمهیدی فرماندار شهرستان پاکدشت نیز گفت: اغلب شهرستان های استان تهران عموما بعد از انقلاب تاسیس شده اند و امروز در آستانه چهل سالگی انقلاب رسانه ملی باید بستر ساز انعکاس اقدامات نظام در این چهل سال باشد.

وی افزود: اقدامات دولت در استان تهران به ويژه در روستاها کم نظیر بوده است و حتی باعث بازگشت برخی روستاييان که به شهرها مهاجرت کرده اند شده است.

فرماندار پاکدشت با بیان اینکه شبکه پنج سیما باید برای انعکاس اخبار و برنامه های تولیدی هر شهرستان تلاش کند، افزود: نقاط ضعف باید در رسانه ملی منعکس شوند اما در عین حال باید خدمات دولت هم منعکس شوند.

وی با اشاره به اینکه تاسیس شبکه مختص استان تهران امری ضروری به نظر می رسد، گفت: در کنار کمبودهایی که از سوی رسانه ملی بازگو می شوند اقدامات مثبت هم باید از سوی شبکه پنج سیما بازگو شوند.

تعامل و هماهنگی بین شبکه پایتخت و فرمانداران

حسین کاغذلو فرماندار شهرستان ورامین نیز با بیان اینکه راه اندازي نمایندگی منطقه ای شبکه پنج سیما در شهرستان های استان الزامی است، گفت: شناخت ظرفیت های رسانه ملی و دولت نقش سازنده ای در پیشبرد اهداف دارد.

وی با اشاره به اینکه رویکرد واقع بینانه از سوی رسانه ملی و دولت نقش سازنده ای در تعامل بین ذی نفعان دارد، تصریح کرد: تعامل و هماهنگی بین شبکه 5 و فرمانداران بسیار حائز اهمیت است و اثربخشی برنامه ها در شبکه پنج در گرو سیاستگذاری های صحیح است.

شبکه تهران اقدامات دولت های یازدهم و دوازدهم در اسلامشهر را منعکس نکرده است

مسعود مرسلپور فرماندار شهرستان اسلامشهر نیز گفت: شبکه پنج سیما در ایجاد امید و نشاط بین مردم نقش پررنگی دارد و به مراتب اثرگذاری آن بیشتر از سایر رسانه هاست.

وی با تاکید بر اینکه شبکه پنج باید انعکاس رسانه ای در خصوص اقدامات دولت داشته باشد، تصریح کرد: در شهرستان اسلامشهر در دولت های یازدهم و دوازدهم بین دو تا سه هزار میلیارد تومان خدمت رسانی شده اما انعکاسی از سوی رسانه ملی صورت نگرفته است.

در پایان این نشست، تاسیس 4 نمایندگی منطقه ای شبکه 5 سیما در مرکز، جنوب، شرق و غرب استان تهران و برگزاری نشست های هم اندیشی مشترک با هدف ارائه راهکارهای عملیاتی بین فرمانداران و مدیر شبکه پنج سیما مصوب شد.

 



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار