سرپرست فرمانداری قرچک گفت: نامگذاری جدید باید متناسب با شرایط فرهنگی، تاریخی و اجتماعی منطقه باشد.
به گزارش راوی امروز، بهمن خطیبی در جلسه کارگروه نامگذاری شهرستان قرچک ضمن تبریک فرارسیدن ماه ربیعالاول در خصوص موضوع نامگذاری واحدها و تقسیمات کشوری اظهار داشت: هر نام و اسم در این زمینه حاوی بار تاریخی، اجتماعی و نشاندهنده گذشته فرهنگی و ارزشهای این نواحی و درواقع این نامها شناسنامه و بخشی از فرهنگ و تاریخ مناطق است و از دلایل اهمیت این نامگذاریها کارکرد و تأثیر آن در حفظ همبستگی ملی است.
وی در ادامه با اشاره به سابقه برخی تغییرات در اسامی مکانها و تقسیمات کشوری گفت: درگذشته و در مقاطع زمانی مختلف برخی تغییرات در این اسامی انجامشده ولی ازآنجاکه نامهای جدید متناسب با شرایط فرهنگی، تاریخی و اجتماعی منطقه نبوده است و توسط شهروندان و ساکنین موردتوجه و استقبال واقع نشده است مجدداً از نامهای قدیمی استفاده میشود.
سرپرست فرمانداری قرچک افزود: در بدو تأسیس واحدهای جدید تقسیمات کشوری میبایست توجه لازم به نامگذاریها انجام شود زیرا در آن مراحل نامگذاری با سهولت صورت میپذیرد اما درصورتیکه پس از تصویب و تأسیس واحد جدید قصد تغییر نام داشته باشیم کار سخت خواهد بود.
کارگروه نامگذاری با همفکری و مشورت از برخی فرهیختگان قرچک تشکیل شد
در ادامه جلسه علیرضا جعفری معاون سیاسی انتظامی فرمانداری قرچک با ارائه توضیحاتی در خصوص ابلاغ دستورالعمل نامگذاری و تغییر نام عناصر و واحدهای تقسیمات کشوری گفت: پس از ابلاغ این دستورالعمل با همفکری و مشورت از برخی فرهیختگان شهرستان که دارای اطلاعات کافی و مناسب و نیز تخصصهای لازم درزمینهٔ های جغرافیایی، تاریخی، فرهنگی و ادبیات بودند جهت تشکیل کارگروه دعوت به عمل آمد تا در خصوص بررسی برخی نامها و اسامی مکان و واحدها و عناصر تقسیمات کشوری که ممکن است نیاز به تغییر در آنها محسوس باشد فعالیت لازم صورت گیرد.
وی افزود: اولین جلسه این کارگروه باهدف بهرهبرداری از راهنماییها و نظرات فرماندار محترم و سایر اعضاء کمیسیون برگزار میشود.
گفتنی است جلسه کارگروه نامگذاری شهرستان قرچک به ریاست بهمن خطیبی سرپرست فرمانداری و با حضور علیرضا جعفری معاون سیاسی انتظامی فرمانداری و دیگر اعضا این کارگروه در دفتر فرماندار برگزار شد.
دیدگاه ها :