معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای ایران گفت: ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ۱۰ تا ۱۳ درصد در اختیار واحدهای تولیدی و صنایع قرار میگیرد.
به گزارش راوی امروز، صادق نجفی در حاشیه بازدید از بزرگترین واحد تولید و صادرات ریسندگی و تولید پارچه رومبلی در شهرک صنعتی قرچک در جمع خبرنگاران اظهار داشت: واحدهای تولیدی در شرایط سختی به لحاظ تأمین آب، ارز و تأمین نقدینگی با مشکل روبرو هستند.
وی افزود: در این شرایط در کشور باید خودمان چند کار انجام دهیم، اولین مورد این است که باید فضای کسبوکار را برای اینها مهیا کنیم تا با مشکل روبرو نشوند.
نجفی گفت: این قابلقبول نیست که بیش از چند ماه است که ماشینآلات در گمرک مانده است و بخشی از این واحدها در حوزه رنگرزی هنوز راهاندازی نشده است و ما از این واحدها که بهتازگی راهاندازی شدهاند بسیار داریم.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای ایران بیان کرد: در حال حاضر در این واحد ریسندگی و تولید پارچه رومبلی ۱۸۰ نفر در حال کار هستند و بالای چند میلیون مترمربع تولید پارچهی رومبلی دارند که قبلاً آنها را وارد میکردیم که در حال حاضر واردات این پارچهها را ممنوع شده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تأکید کرد: در حال پیگیری هستیم که مواد اولیه این کارخانه که بخشی از آن وارداتی است حل شود و بهزودی با ارز دولتی مواد اولیه وارد میکنند.
نجفی تصریح کرد: اخیراً ۲۰۰ میلیارد تومان با بانک صنعت و معدن توافق کردهایم که حدود ۱۰ تا ۱۳ درصد تسهیلات در اختیار واحدهای تولیدی و صنایع قرار دهند و خوشبختانه آییننامه تبصره ۱۸ هم تصویب و ابلاغ شد که از اینجا هم ۱۰ درصد تسهیلات داده میشود که جزء آن مواردی است که با همین تبصرهها در اختیار عزیزان قرار داده میشود.
وی تأکید کرد: علاوه بر آنیک بسته حمایتی هم وزارت صنعت و معدن داده است که در آن پیشنهادهای متعددی شده ازجمله اینکه خورده شهرکها ۸۰ درصد جرائمی که کارآفرینها داشتند و یا با رقم کمتری دریافت و یا با اقساط بلندمدت ۶۰ ماهه دریافت کنند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: خوشبختانه مقام مالی وزارت هم پیگیر این موضوع است تا بتوانیم تسهیلاتی که در این بستهها وجود دارد به تصویب هیئت دولت برسانیم.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای ایران گفت: حدود ۲/۵ میلیون مترمربع از پارچههای رومبلی را وارد کشور میشد و در حال حاضر ظرفیت این واحد ۴/۵ میلیون مترمربع است، یعنی ۹۰ درصد بیش از آن چیزی که در کشور نیاز داریم تولید میشود.
نجفی بیان داشت: کارخانه پارچه رومبلی شهرک صنعتی قرچک سالانه 33 میلیون متر پارچه تولید میکند و در حال حاضر این شرکت با یک نوبتکاری فعالیت میکند و در صورت کمکهای دولت و تأمین مواد به 2 نوبتکاری فعالیت خواهد کرد که در این بین 400 نفر نیروی کار به خدمت خواهد گرفت.
در ادامه به بازدید از کارخانه پارچه رومبلی در شهرک صنعتی قرچک پرداخت و از نزدیک در جریان مشکلات این واحد تولیدی قرار گرفت.
گفتنی است با تولید پارچه رومبلی در این کارخانه سالانه 150میلیون یورو ارزی در کشور ذخیره میشود.
دیدگاه ها :