خانه » استان‌ها » ریشه‌های فرهنگی از علل مهجور ماندن کتاب و کتاب‌خوانی است
  • جمعه ۷ دی ۱۴۰۳ - 2024 27 December

استان‌ها // 22 سپتامبر 2018  ,  15:11  // کد خبر : 24437
سرپرست فرمانداری پیشوا: ریشه‌های فرهنگی از علل مهجور ماندن کتاب و کتاب‌خوانی است

سرپرست فرمانداری پیشوا ریشه‌های فرهنگی را یکی از علل مهجور ماندن بحث کتاب و کتاب‌خوانی عنوان کرد.

به گزارش راوی امروز، حسین عباسی صبح شنبه 31 شهریور 97 در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان پیشوا بیان کرد: بحث کتاب و کتاب‌خوانی با فرهنگ‌عامه مردم سروکار دارد و همه تلاش می‌کنیم که فرهنگ عمومی شهرستان را ارتقا دهیم و در این میان تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی یکی از راه‌های مؤثر در ارتقای سطح آگاهی و بینش عمومی است.

وی اظهار کرد: انجمن کتابخانه‌ها با این هدف تشکیل‌شده تا فرهنگ کتاب‌خوانی تقویت و نقاط ضعف موجود برطرف شود.

عباسی خاطرنشان کرد: وظیفه انجمن کتابخانه‌ها در شهرستان پیشوا نسبت به سایر مناطق بیشتر و مضاعف است زیرا با توجه به بافت فرهنگی منطقه، فرهنگ‌سازی بیشتری در جهت ترغیب و علاقه‌مندی مردم به کتاب و کتاب‌خوانی لازم است.

وی با اشاره به لزوم تلاش اعضای انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان برای افزایش میل جوانان به مطالعه گفت: افزایش نرخ کتاب‌خوانی نیازمند تدابیر فرهنگی و کار علمی است و اعضای حقیقی و حقوقی انجمن باید حرکت و اقدامات جدی‌تر و گسترده‌تری را انجام دهند تا بتوانیم وضعیت موجود را بهبود و ارتقا ببخشیم.

سرپرست فرمانداری پیشوا تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی را در جهت ارتقای روح معنوی جامعه ضروری دانست و اظهار کرد: امیدواریم با تعامل، هم فکری و همگرایی بتوانیم به استانداردهای تعریف‌شده نزدیک و میزان کتاب‌خوانی را در شهر و روستاها را رشد و به شاخص‌های مدنظر برسانیم.

وی با اشاره به سهم نیم درصدی کتابخانه‌های عمومی از شهرداری گفت: مدیریت شهری پیشوا توجه ویژه‌ای به موضوعات فرهنگی دارد و به‌طور حتم در انجام تکلیفی که در خصوص سهم کتابخانه‌ها بر عهده دارد، کوتاهی نخواهد کرد.

عباسی رفع موانع و ترویج فرهنگ مطالعه را نیازمند هم سویی همه دستگاه‌ها دانست و اظهار کرد: توسعه فرهنگی و اجتماعی نیازمند برنامه‌ریزی در بعد مادی و معنوی است و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی در ارتقای بعد معنوی منطقه تأثیرگذار است.

سرپرست فرمانداری پیشوا در پایان متذکر شد: پایین بودن سرانه مطالعه کتاب یکی از نقایص و خلأهای کشور است و باید تلاش کنیم علاوه بر مردم، مدیران را نیز به سمت مطالعه کتاب تشویق کنیم؛ یک مدیر باید بخشی از ساعات روزانه خود را به مطالعه و مشاوره اختصاص دهد تا بازدهی و راندمان مطلوبی داشته باشد و تحقق این مهم نیازمند تدابیر و اقدامات فرهنگی است.



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار