خانه » استان‌ها » درختکاری و حفاظت از محیط زیست باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود
  • جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ - 2025 10 January

استان‌ها // 6 مارس 2017  ,  08:15  // کد خبر : 2400
بخشدار قرچك: درختکاری و حفاظت از محیط زیست باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود

بخشدار مرکزی قرچک با حضور در مدرسه معرفت قشلاق دوم ۱۵ اسفند روز درختکاری را گرامی داشت.

به گزارش راوی امروز، حسین عباسی ضمن حضور در دبیرستان معرفت در روستای قشلاق دوم در رابطه با ۱۵اسفند روز درختکاری گفت:روز ۱۵اسفند نماد و سمبلی است که ما را متوجه ارزش درخت در زندگی طبیعی خودمان میکند بحث محیط زیست وقتی ارزشمند و قابل مداقه به نظر می رسد که که در کنار بهره مندی از طبیعت به فکر حفظ آن نیز باشیم.

وی با تاکید بر آشتی با طبیعت ادامه داد و گفت: ما همه نیازمند آشتی با طبیعت هستیم چرا که سلامتی ما و هم نوعان ما در گرو حفظ این طبیعت خدا دادی است طبیعت ما را از زیبایی هایش بهره مند ساخته نیازمند مراقبت از سوی انسانها می باشد.

عباسی بخشدار مرکزی قرچک در ادامه به روز احسان و نیکوکاری اشاره کرد و گفت: تقارن روزها و مناسبتها برایمان خاطرات خوبی را رقم می زند که در آن نوع دوستی بیشتر خود را نشان می دهد و یکی از مناسبتهای مهم در تقویم کشور ما روز احسان و نیکوکاری است که این مقوله در ایام خاصی از سال به خصوص در ایام نزدیک عید در قالب های مختلف مهربانی خود را نشان می دهد.

مهربان بودن با هم نوعی که از بضاعت مالی کمی برخوردار است ما را به ذات و اصل خویش نزدیک می کند و از سفارشات بزرگان دین کمک به هم نوع است که باید در زندگی خود بدان توجه ای ویژه مبذول داشته باشیم.

وی در ادامه به عملکرد دولت تدبیر و امید در سطح ملی اشاره کرد و افزود: دولت یازدهم که با ریاست دکتر حسن روحانی شکل گرفت از همان ابتدا به شهرها و به خصوص روستاها توجه ویژه نشان داد و زیرساختها را در اولویت قرار داد.

عباسی با تاکید برکارکرد خوب و مثبت دولت یازدهم در بهره مندی روستائیان از امکانات و اعتبارات گفت: امروز آن چه که در روستاها مشاهده می شود آبادانی است آبادانی راهها و برطرف شدن نیازهای خدماتی مردم از جمله برق، آب، گاز که دهیاران عزیز و کوشا در شهرستانها متولی این خدمات در این دولت بوده اند.

وی به نگاه منصفانه در رابطه با مقایسه دولتهای قبلی و فعلی درباره عملکردهایشان اشاره کرد و گفت: با نگاه کردن به کوچه و خیابانهای روستاهایتان متوجه تغییرات عمده خواهید بود تغییراتی که در سه سال نشان از تفاوت آشکار این دولت با دولتهای پیشین دارد.

عباسی با اشاره به احداث کتابخانه و درمانگاه در روستای قشلاق دوم گفت: برخورداری از فضاهای آموزشی و درمانی در روستا مانع از مهاجرت و رفت و آمدهای ضروری و غیر ضروری به شهر می شود و روستایی باید از امکانات در داخل خود روستا بهره مند گردد و نباید فواصل زیادی را برای استفاده از امکاناتی که حقش است طی کند.

این مقام مسئول در ادامه گفت: با مدیریت محلی تمرکزمان معطوف به چند پروژه از قبیل احداث سینمای شش بعدی، بوستان روستایی و ایستگاه آتش نشانی شد و با کلنگ زنی این سه پروژه در ماههای آتی مردم از عواید آن بهره مند خواهند شد.

وی در خاتمه به انتخابات پیش رو اشاره کرد و گفت: از اتفاقات سیاسی و اجتماعی مهم در سرزمین هر ملتی انتخابات است و ما دو انتخابات مهم در پیش داریم که می تواند منشا اثرات خوبی در سطح ملی و منطقه باشد.

انتخاب کاندیداهایی که بتواند کیفیت کارهای عمرانی و اجتماعی، فرهنگی را در روستا و در سطح کشور بالا ببرد بر سرنوشت یک روستا،یک شهر،یک سرزمین بسیار تاثیرگذار است باید افراد توانمند را تشویق به حضور در صحنه های سیاسی برای کاندیدا شدن کرد و این وظیفه شما است که از این افراد بخواهید حضور خود را به عنوان کاندیدا  نشان دهند.

در پایان این مراسم از دانش آموزان برتر مدرسه معرفت تقدیر شد.



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار