معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: سواد آموزی موجب کاهش فقر، افزایش امید به زندگی، بهبود بهداشت و کاهش مرگ و میر می شود.
به گزارش راوی امروز، جلسه شورای سواد آموزی آموزش و پرورش شهرستان قرچک با حضور سعید شهریاری معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران، مهدی نیکبخت مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک، ناصر سیلسپور معاون پشتیبانی، احمد قهاری معاون پرورشی و تربیت بدنی، علی محمودی معاون آموزش متوسطه، روح الله زنجیرانی فراهانی مسئول حراست، علی فتحی مسئول ارزیابی عملکرد و جمشید میرزایی کارشناس مسئول سوادآموزی و دیگر مسئولین در اتاق ریاست تشکیل شد.
مهدی نیکبخت مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک در این جلسه اظهار داشت: آموزش وپرورش بحق با فرمان امام راحل (ره)مبنی بر تشکیل نهضت سواد آموزی در جهت باسوادی جامعه گام های خوب واثر گذاری برداشته است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک افزود: برابر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، اولیاء یکی از ارکان تعلیم و تربیت محسوب می شوند و سطح سواد اولیاء نقش موثری در میزان مشارکت آنها در فعالیت مدرسه و پیشرفت تحصیلی و تربیتی فرزندان آنان دارد و باسواد کردن آنها در سال تحصیلی آینده را از اولویت های وزارت متبوع بیان کرد.
نیکبخت تصریح کرد: امروز سوادآموزی هم یک ضرورت بین المللی و هم یک ضرورت ملی است و همه باید تلاش کنیم نرخ بیسوادی را کاهش دهیم.
وی با تاکید بر کاربردها و کارکردهای سوادبرای افراد جامعه گفت: امروزه بیسوادی موجب آسیب های احتماعی فراوانی شده است و با، باسواد شدن افراد، میزان و نرخ آسیبهای اجتماعی کاهش می یابد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک در خاتمه با تاکید بر ریشه کن نمودن بی سوادی در جامعه گفت: ائمه اطهار(ع) وکتاب آسمانی والهی مسلمانان نیز همواره بر کسب علم و دانش واز بین بردن جهل ونادانی تاکید ویژه دارد.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران در ابتدای این جلسه به اهمیت نقش سواد در در عرصه زندگی اجتماعی ملی و بین المللی، اهمیت و تأکید ویژه مقام معظم رهبری پرداخت.
شهریاری تصریح کرد: سواد آموزی موجب کاهش فقر، افزایش امید به زندگی و بهبود بهداشت و کاهش مرگ و میر می انجامد.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران در خاتمه افزود: در بهبود وضعیت سواد هم عوامل درون سازمانی نظیر «گروه بهبود کیفیت سواد» و شورای معاونین و هم عوامل برون سازمانی نظیر «شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان» که ریاست آن بر عهده فرماندار است پرداخت و از زحمات تمام این عوامل تقدیر کرد و در پایان به موضوع تحت پوشش قرار گرفتن اولیای بیسواد شهرستان پرداخت.
دیدگاه ها :