خانه » استان‌ها » لزوم نظارت بر تمامی مراکز عرضه مواد غذایی قرچک
  • یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ - 2024 29 December

استان‌ها // 2 ژوئن 2018  ,  10:21  // کد خبر : 18556
معاون سیاسی فرمانداری قرچک تأکید کرد: لزوم نظارت بر تمامی مراکز عرضه مواد غذایی قرچک

معاون سیاسی انتظامی فرمانداری شهرستان قرچک بر نظارت دقیق اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذا بر تمامی مراکز عرضه مواد غذایی تأکید کرد.

به گزارش راوی امروز، علیرضا جعفری در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذا شهرستان قرچک که با محوریت طرح موضوع اقدامات ماه مبارک رمضان، اقدامات لازم در خصوص پیشگیری از استعمال دخانیات در اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، پیشگیری و کنترل بیماری‌های اسهال با تأکید بر و با و پیشگیری و کنترل بیماری تب مالت ضمن تسلیت فرارسیدن ایام شهادت مولای متقیان حضرت علی (ع) و رحلت حضرت امام خمینی (ره)، به اهمیت تأمین مواد غذایی بهداشتی و آب آشامیدنی سالم برای شهروندان در ماه مبارک رمضان پرداخت.

وی بر نظارت دقیق بر تمامی مراکز عرضه مواد غذایی تأکید کرد و افزود: شبکه بهداشت و درمان و سایر ادارات مرتبط با راه‌اندازی گشت‌های نظارتی مشترک، با هرگونه عواملی که سلامت مردم را در ماه مبارک رمضان به مخاطره می‌اندازد، برخورد قانونی داشته باشند.

جعفری تأکید کرد: اداره آب و فاضلاب شهرستان نظارت و کنترل بیشتری در خصوص آب آشامیدنی، کلر سنجی و رفع شکستگی احتمالی و همچنین نظارت بر تمامی منابع تأمین آب شرب ازجمله چاه‌ها داشته باشد و شبکه بهداشت و درمان نمونه‌برداری میکروبی و شیمیایی مستمر آب را انجام دهد و در صورت آلودگی نمونه مراتب را سریعاً پیگیری نمایند.

معاون سیاسی انتظامی فرمانداری شهرستان قرچک بیان داشت: اعضای کارگروه از صنوفی که ارتباط مستقیم در ماه مبارک رمضان با سلامت مردم‌دارند، نظارت بیشتری داشته باشند و در صورت مشاهده تخلف با آن‌ها برخورد قانونی صورت گیرد.

وی از شهروندان قرچک خواست در صورت مشاهده تخلف بهداشتی در واحدهای صنفی مراتب را به شبکه بهداشت و درمان و اتاق اصناف گزارش دهند تا سریعاً با صنوف متخلف برخورد شود.

در ادامه این جلسه حسین لیاقت دار مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قرچک نیز پیرامون اقدامات و برنامه‌های ماه مبارک رمضان و پیشگیری از بیماری‌های وبا و تب مالت مواردی را مطرح و همچنین در خصوص اقداماتی که در راستای آموزش، نظارت و کنترل بر بیماری‌ها در شهرستان در دستور کار است، توضیحاتی ارائه کرد.

جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذا، به ریاست علیرضا جعفری معاون سیاسی انتظامی فرمانداری و با حضور حسین لیاقت دار مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان و اعضای کارگروه با دستور کار برنامه‌ریزی برای ماه مبارک رمضان در سالن جلسات فرمانداری تشکیل شد



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار