فرماندار قرچک با بیان اینکه نظارت مستمر و گسترده بر بازار توسط گشتهای ستاد تنظیم بازار انجام میشود، گفت: طرح ضیافت در شهرستان با هدف تنظیم بازار و عرضه مناسبتر کالا اجرایی میشود.
به گزارش راوی امروز، مسعود مرسلپور صبح سه شنبه 25 اردیبهشت 97 در جلسه ستاد تنظیم بازار این شهرستان که با محوریت ماه مبارک رمضان در محل فرمانداری قرچک برگزار شد، هدف از تشکیل جلسات ستاد تنظیم بازار را که باحضور همیشگی و تأثیرگذار اعضا، در آستانه ماه مبارک رمضان برگزار میشود، تنظیم و کنترل قیمتها در بازار دانست و اظهار کرد: میتوان با درایت و تدبیر مایحتاج مردم را باقیمت واقعی توسط متولیان تهیه و به مصرفکنندگان عرضه داشت.
وی ابراز امیدواری بیان کرد: طرح ضیافت در شهرستان قرچک باهدف تنظیم بازار و عرضه مناسبتر کالا اجرایی شود.
فرماندار شهرستان قرچک بر لزوم هماهنگی و همکاری همه ادارات و نهادها در اجرای طرح ضیافت تأکید کرد و از همه دستگاهها خواست همکاری لازم را در این خصوص داشته باشند.
وی تصریح کرد: نظارتهای مستمر و گسترده در بازار و اشباع بازار از مایحتاج و کالاهای اساسی مردم از اساسیترین و مهمترین هدف ستاد تنظیم بازار شهرستان قرچک است.
*نظارتهای مستمر و گسترده بر بازار توسط گشتهای ستاد تنظیم بازار در ماه رمضان
مرسلپور خاطرنشان کرد: شهرداری، اداره صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف نسبت به اطلاعرسانی دقیق مبنیبر برخورد قانونی درخصوص موضوعات احتکار و گرانفروشی از روز چهارشنبه مورخ 26 اردیبهشتماه در نقاط مختلف شهرستان اهتمام ورزند.
وی اظهار کرد: اداره صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف، شبکه بهداشت و درمان و نیروی انتظامی بهطور مستمر نسبت به کنترل بازار اعم از ارائه اجناس کیفی و احیاناً مشکلات ترازوهای دیجیتال و کمفروشی اقدام کنند و درصورت مواجهه با آن اقدام قانونی در اسرع وقت صورت گیرد و اطلاعرسانی لازم بهجهت بازدارندگی بیشتر در سطح شهرستان بهخصوص روستاها صورت گیرد.
*نظارت مستمر جهاد کشاورزی بر نحوه توزیع گوشت قرمز، مرغ، تخممرغ و شیر در ماه رمضان
رئیس ستاد تنظیم بازار شهرستان قرچک گفت: اداره جهاد کشاورزی این شهرستان نسبت به پیگیری و توزیع با اولویت گوشت قرمز، مرغ، تخممرغ و شیر باجدیت تمام و براساس آمار جمعیتی شهرستان در سرشماری نفوس و مسکن سال 95 اقدام و نتایج آن را در اسرع وقت به فرمانداری اعلام کند.
وی افزود: اداره صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف نظارت مستمر بر نحوه پخت و عرضه نان اعم از کمی و کیفی و جلوگیری و ممانعت از هرگونه عدم فعالیت نانواییها بهویژه در ایام سحر و افطار در سطح شهرستان اقدام کنند.
مرسلپور تأکید کرد: اداره تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف، شبکه بهداشت، اداره صنعت، معدن و تجارت و نیروی انتظامی با برقراری و ایجاد گشتهای مشترک از محلهای توزیع مواد غذایی بهویژه آش و حلیم در ماه مبارک رمضان اقدام و از فعالیت افرادی که فاقد کارت بهداشت یا فاقد پروانه کسب هستند، باجدیت برخورد کنند.
وی اظهار کرد: باتوجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان، اداره صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف براساس ماده 30 قانون نظام صنفی نسبت به بررسی و تأیید حداکثر 10 واحد صنفی دارای پروانه کسب بهجهت توزیع غذای بیرونبر از بین رستورانها، آشپزخانهها و مراکز عرضه غذا در سطح شهرستان اقدام کند.
*تقدیر از پنج واحد نمونه صنفی بعد از ماه مبارک رمضان
رئیس ستاد تنظیم بازار شهرستان قرچک بیان کرد: از پنج واحد نمونه شهرستان که شامل فروشگاه مواد غذایی، پروتئینی و نانواییها که بهطور ویژه در طرح ضیافت و بهنحوه احسن با ستاد تنظیم بازار همکاری داشته، و توسط کمیسیون نظارت شهرستان به دبیرخانه ستاد تنظیم بازار فرمانداری معرفی میشود بهنحوی مورد تقدیر و تشکر قرار خواهند گرفت.
وی در پایان متذکر شد: ساعات کاری واحدهای صنفی بهخصوص صنوف و فروشگاههای عرضه مواد غذایی با هماهنگی نیروی انتظامی شهرستان بهگونهای اجرایی شود که ضمن عرضه مواد غذایی از هرگونه مشکلات احتمالی پیشگیری کند.
دیدگاه ها :