خانه » استان‌ها » مبلغین مذهبی باید از فضای مجازی برای اقناع جوانان بهره ببرند
  • پنج شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ - 2025 9 January

استان‌ها // 12 می 2018  ,  17:53  // کد خبر : 17339
مدیر کل اداره تبلیغات اسلامی استان تهران: مبلغین مذهبی باید از فضای مجازی برای اقناع جوانان بهره ببرند

مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران با اشاره به گرایش گسترده مردم به فضای مجازی، گفت: روحانیون و مبلغین مذهبی صرفا به محراب و منبر بسنده نکرده و از ظرفیت فضای مجازی بهره ببرند.

به گزارش راوی امروز، همایش طلایه داران تبلیغ استان تهران ویژه ماه مبارک رمضان روز شنبه 22 اردیبهشت 97 با حضور حجت الاسلام نوری زاده مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران، حجت الاسلام موسی غضنفرآبادی رییس دادگاه های انقلاب اسلامی، محسن ولیئی مدیرکل کمیته امداد استان تهران، احمد کاهه مدیر کل آموزش همگانی معاونت اجتماعی ناجا و 400 نفر از ائمه جماعات دستگاه های دولتی، مبلغین، مبلغات و روحانیون مستقر و طرح هجرت در شهرستان ری برگزار شد.

حجت الاسلام سید ناصرالدین نوری زاده در این همایش گفت: امروزه با گسترش ماهواره، اینترنت و جریان آزاد اطلاعات دیگر نمی توان به روش های سنتی تبلیغ مانند منبر و محراب بسنده کرد.

وی تصریح کرد: باید در کنار فضای سنتی از فضای مجازی نیز در امر تبلیغ بهره برداری کرد.

نوری زاده با بیان اینکه دشمنان با استفاده از انواع روش ها و تکنولوژی ها به دنبال سلب اعتماد و از بین بردن امید مردم نسبت به نظام اسلامی هستند، اظهار کرد: روحانیون در طول ماه مبارک رمضان باید با استفاده از ظرفیت عظیم منبر و فضای مجازی، روح امید و نشاط را در میان مردم زنده کنند.

وی مبلغان را جهادگران فرهنگی جامعه دانست و ادامه داد: مبلغین و مبلغات موظف هستند در کنار استفاده از فضای سنتی از روش های تاثیرگذار مجازی نیز برای اقناع مردم به ویژه جوانان استفاده کنند.

مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران تاکید کرد: روحانیون و مبلغین دین در ایام ماه مبارک با آمادگی و مطالعه گسترده در بین مردم حضور یابند و محور سخنرانی های خود را توجه به بنیان خانواده، مشکلات جوانان، بیان احکام، بهره گیری از منبر در جهت کاهش معظلات اجتماعی مانند اعتیاد و طلاق قرار دهند.

وی آموزش عمومی قرآن و برگزاری برنامه های تفسیر را از مهمترین برنامه های مساجد در ماه مبارک رمضان اعلام کرد و افزود: روحانیون در سخنرانی های خود باید به مباحث امر به معروف و نهی از منکر، پرهیز از روزه خواری در انظار عمومی، اهمیت نماز جماعت و برخورد با انحرافات و خرافات در میان مردم را مورد توجه قرار دهند.

نوری زاده فاصله گرفتن روحانیون از جامعه را بزرگترین خطر برای نظام اسلامی دانست و یادآور شد: مبلغان دین برای اینکه مورد استقبال مردم قرار گیرد و حرف تازه ای برای آنان داشته باشند باید در میان مردم زندگی کنند و با زبان آنان سخن بگویند.

وی ایجاد نظام اسلامی و ترویج دین الهی را بزرگترین آرزوی اولیای خدا در طول تاریخ عنوان کرد و افزود: روحانیون باید فضای ایجاد شده توسط نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را قدر بدانند و از آن به بهترین وجه در راه توسعه دین الهی بهره برداری نمایند.

 



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار