جشنواره غذای سالم و محلی در فضایی صمیمی و با هدف ترویج غذای سالم و تقویت روحیه نشاط و شادابی در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد ورامین برگزار شد.
به گزارش راوی امروز، دکتر آزاده زنوزی رئیس دانشکده علوم پزشکی هدف از برگزاری این جشنواره را آموزش و ترغیب خانواده ها به استفاده از غذاهای مفید و پرهیز از تنقلات و غذاهای غیر سالم برشمرد و خاطر نشان کرد: امر تغذیه یکی از بحث های مهمی است که هر روزه همه اقشار مردم با آن چندین نوبت در تماس هستند و این جشنواره در راستای فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم و محلی در بین عموم مردم به ویژه دانشگاهیان برنامه ریزی و اجرا شد.
وی ادامه داد: در حقیقت یک برنامه غذایی مناسب و متعادل میتواند علاوه بر افزودن نشاط و نیروی حیاتی، عمر انسان را به میزان بسیار قابل ملاحظهای افزایش دهد در حالی که محروم ماندن از مواد غذایی اساس تندرستی را سست میکند و حتی روی نسل های آینده انسان نیز تاثیر گذار است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی این واحد دانشگاهی اظهار کرد: رواج تغذيه سالم در يك جامعه ، سلامت جسم و در نتيجه روان را براي آنها به ارمغان مي آورد و در اين صورت است كه مي توان پيشرفت های مختلف در زمینه های گوناگون را از اين جامعه انتظار داشت.
در این جشنواره معیارهایی همچون کم نمک بودن، کم روغن بودن، استفاده از روش های پخت به صورت آب پز یا بخار پز و همچنین استفاده از گروههای اصلی غذایی مد نظر قرار گرفت.
نفرات برتر این جشنواره به ترتیب عبارتند از وجيهه ارجمندي مقدم رشته پرستاري رتبه اول، نرگس نوروز پور رشته مامايي رتبه دوم، عطيه صفي زاده رشته پرستاري رتبه سوم، فاطمه رحمت آبادي رشته مامايي رتبه چهارم و ميترا كهنگي كارمند واحد رتبه پنجم که در پایان هدایایی به رسم یادبود به حائزین رتبه اهداء شد.
دیدگاه ها :