مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران گفت: در این شهرستانها 39 مدرسه شاهد و 13 مدرسه ایثارگر وجود دارد که حدود یک هزار و 600 نفر از فرزندان شاهد و ایثارگر در آنها مشغول به تحصیل و کسب علم و معرفت هستند.
به گزارش راوی امروز، عبدالله مرتضوی در حاشیه بازدید از مدارس شاهد این شهرستان اظهار کرد: ارزش قلم معلم از خون شهید بالاتر است، چراکه قلم معلم دانشآموز را رهنمود میکند تا در عنفوان جوانی به سمت و سویی کشیده شود که شهادت را انتخاب کند.
وی بیان کرد: بر اساس احادیث و روایات، انبیای الهی برای تعلیم و تربیت بشر مبعوث شدند، البته تربیت بر تعلیم مقدم بوده و معلمان همواره در حال تربیت آیندهسازان جامعه هستند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران تصریح کرد: وقتی در بنیاد شهید به مقوله شهادت میپردازیم، میبینیم که بالاتر از شهادت چیز دیگری نیست اما این رفتار و آموزههای معلم است که باعث میشود شغل آنها و ارزش کار آنها بالاتر از خون شهید قدر و منزلت داشته باشد.
وی تأکید کرد: اگر همه مظاهر دینی ما در کنار رفتار و گفتار ما در کنار یکدیگر قرار گیرند، پی خواهیم برد که همه آنها برگرفته از آموزشها و تعلیم و تربیتی است که در مدارس از معلمین یاد گرفته شده است.
مرتضوی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در شهرستانهای استان تهران 39 مدرسه شاهد و 13 مدرسه ایثارگر وجود دارد که حدود یک هزار و 600 نفر از فرزندان شاهد و ایثارگر نیز در آنها مشغول به تحصیل و کسب علم و معرفت هستند.
وی گفت: با توجه به نامگذاری سال اشتغال و درمان از سوی نماینده مقام معظم رهبری در سازمان بنیاد شهید و همچنین در راستای تحقق شعار سال حمایت از کالای ایرانی، توجه به اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر با همکاری دستگاههای دولتی و غیردولتی در اولویت برنامههای بنیاد قرار گرفته است.
دیدگاه ها :