آموزش و پرورش در بحث فرهنگسازی مصرف کالای ایرانی و حمایت از تولیدات داخلی نقش اثرگذاری داشته و حرف اول را میزند.
به گزارش راوی امروز، حجتالاسلام والمسلمین روحالله باقری صبح چهارشنبه 5 ار یبهشت 97 در نخستین جلسه شورای اداری این شهرستان در سال جاری با اشاره به فیوضات ماه شعبان اظهار کرد: ماه شعبان، ماه معنویت است و ماهی است که در آن بهانههای خوبی برای تقرب به خداوند متعال و نزدیکشدن به اهلبیت(ع) و مباحث معنوی است.
امامجمعه پیشوا با تأکید بر اینکه مسؤولان بیش از عوام باید در پرورش معنویت خود تلاش کنند، بیان کرد: عزت و آبرویی که ما مسؤولان در میان مردم داریم و امانتی که خداوند متعال در اختیار ما گذارده، در سایه بندگی خداست و اگر ذرهای پروردگار جهان اراده کند، میتواند این عزت و آبرو را از ما بگیرد.
وی با اشاره به برگزاری جلسات آموزشی امر به معروف و نهی از منکر در شهرستان پیشوا تصریح کرد: از رؤسا و کارکنان ادارات خواستارم تا جهت برگزاری این جلسات و همکاری با رابطین امر به معروف همکاری لازم را داشته باشند.
باقری با اشاره به شعار سال گفت: براساس فرمایش رهبر معظم انقلاب، شعار امسال هم متوجه مردم و هم متوجه مسؤولان است و بر این اساس ما مسؤولان در جهت تحقق شعار حمایت از کالای ایرانی مسؤولیتی دو برابر داریم، زیرا هم جزء مردم و هم جزء مسؤولان هستیم.
وی افزود: تولیدات داخلی کشور، تولیدات خوبی هستند و برخی از ما متأسفانه این موضوع را انکار میکنیم، تولید ما در برخی قسمتها مانند خوراک، پوشاک، کشاورزی، دامداری، باغات و میوهجات تولیدات خوبی هستند و حرف اول را در دنیا میزنیم و در برخی قسمتها مانند خودرو واقعاً عقب هستیم.
امامجمعه پیشوا مصرف کالای ایرانی را نیازمند به فرهنگسازی دانست و اظهار کرد: آموزش و پرورش در بحث فرهنگسازی برای مصرف کالای ایرانی و حمایت از تولیدات داخلی نقش اثرگذاری را دارد و حرف اول را میزند و در همین راستا شورای آموزش و پرورش، معلمان، مربیان، دانشگاهیان، اصناف و بازاریان همگی در بحث حمایت از کالای ایرانی دخیل هستند.
وی خاطرنشان کرد: عمده مشکلی که سالهای بعد با آن مواجه هستیم و چند سالی است که شروع شده و بهطور حتم امسال نیز با آن روبهرو خواهیم بود، بحث کمبود آب شرب و آب کشاورزی است.
باقری در پایان متذکر شد: مسأله کمبود آب نه مختص شهرستان پیشوا بلکه یک مسأله سراسری است، بخشهای مختلف مانند کشاورزی، صنعت و شرب به آب نیاز دارند و میطلبد مسؤولان دقت نظر بیشتری داشته باشند و دهیاران و بخشداران نیز مراقبت بیشتری را در جهت استفاده درست از آن به عمل آورند.
دیدگاه ها :