در پنجمین روز از ایام الله دهه مبارک فجر، به همت اداره کتابخانه های عمومی و امور بانوان فرمانداری شهرستان بهارستان و مدیریت فرهنگی اجتماعی شهرداری گلستان، سومین نشست کتابخوان بانوان ویژه دهه مبارک فجر در محل سالن اجتماعات آتش نشانی گلستان برگزار شد.
به گزارش راوی امروز، این نشست با حضور حجج الاسلام والمسلمین آهنگران رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان بهارستان؛ نصراللهی مسئول دفتر نماینده شهرستان بهارستان در مجلس شورای اسلامی؛ نوریان مسئول دفتر امام جمعه بخش گلستان؛ پیری مدیریت فرهنگی اجتماعی شهرداری گلستان؛ و معصومه آسوده مسئول امور بانوان فرمانداری شهرستان بهارستان؛ مشهدی رئیس اداره مخابرات و آخوندی رئیس اداره ثبت احوال شهرستان بهارستان و همچنین با حضور کتابداران؛ اعضای کتابخانه های عمومی، و اعضای کانون های فرهنگی قرآنی شهرداری گلستان برگزار شد.
آغازگر برنامه مزین به قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط رضا غریبی بود و سپس سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین پیری مدیریت فرهنگی اجتماعی شهرداری گلستان، و در ادامه معرفی پنج کتاب توسط بانوان ادارات شهرستان بهارستان به شرح ذیل:
مریم پیرسیاه کتابی تحت عنوان «ابوذر انقلاب» نوشته سعیده محتشمی پور را معرفی نمود. محتوای این کتاب سیری در زندگی و مبارزات آیت الله سید محمود طالقانی است دوازده فصل نگاشته شده است. آغازگر کتاب دوران کودکی و تحصیلات آیت الله طالقانی است که محتوای فصل اول را شامل می شود. سپس در فصول بعدی به مواردی همچون آغاز زندگی سیاسی، سالهای زندان و اسارت، طالقانی و امام خمینی (ره)، احیا کننده نماز جمعه، آثار و تالیفات طالقانی، و …پرداخته شده است که مریم پیرسیاه با زبانی گویا و خلاصه محتوای کتاب را معرفی نمود.
لیلا قلی زاده کتاب «ریشه های انقلاب ایران» نوشته عظیم رفیع زاده را معرفی نمود. این کتاب در هشت فصل ریشه ها و علل انقلاب اسلامی ایران را بیان نموده است. فصل اول مباحث مقدماتی انقلاب، فصل دوم انقلاب مشروطه، فصل سوم تحولات ایران در دهه ۲۰ و ۴۰ ، فصل چهارم مخالفان رژیم پهلوی، فصل پنجم دهه ۴۰ و ظهور امام خمینی (ره) در صحنه مبارزه، فصل ششم ریشه های انقلاب ایران، فصل هفتم انقلاب اسلامی نظریات و دیدگاه ها، و فصل پایانی شامل تحولات ایران بعد از انقلاب اسلامی است.
مریم کشاورز «آینده پژوهی انقلاب اسلامی: بیم ها و امیدها» اثر علی دارابی را معرفی نمود. این کتاب نیز در هفت فصل به شرح مباحثی درباره آینده پژوهی انقلاب اسلامی پرداخته است که عناوین فصلها عبارتند از: کلیاتی در باب آینده نگری و آینده پژوهی، آینده پژوهی در جهان بینی اسلام و انقلاب اسلامی، آینده پژوهی جهان فرا رو، انقلاب اسلامی :پیدایش و دستاوردها و چالش ها، انقلاب اسلامی و آینده تحولات رسانه ای، فرهنگ و جامعه، و حوزه سیاست.
الهام فعالیان کتابی با عنوان «استمرار انقلاب به کدام روایت» نوشته مصطفی جمالی را معرفی نمود. این کتاب نیز به مباحثی همچون بصیرت و ویژگیهای آن، مفهوم تمدن، تجددگرایی اسلامی، تمدن گرایی اسلامی، فرایند دستیابی به تمدن اسلامی ، تولید الگوی ایرانی –اسلامی پیشرفت ، ترویج سبک زندگی اسلامی و … پرداخته است.
و در نهایت اعظم صالحی به معرفی کتاب «سالهای بنفش» نوشته ابراهیم حسن بیگی پرداخت. سالهای بنفش داستان زندگی پسری به اسم علی است که در سالهای قبل از انقلاب در یک روستا زندگی می کند و در همان زمان یک روحانی به روستای محل زندگی علی تبعید می شود و به واسطه این آشنایی روحانی در زندگی و آینده علی تاثیر می گذارد. در ادامه داستان علی به خاطر فعالیتهای سیاسی به زندان می افتد و تحت شکنجه های سخت قرار می گیرد و در همان زندان متوجه می شود که همان روحانی نیز به زندان افتاده و اعدام می شود. و در پایان با وقوع انقلاب، علی از زندان آزاد می شود.
در پایان از معرفی کنندگان کتاب با لوح و جوایزی تقدیر به عمل آمد.
دیدگاه ها :