خانه » استان‌ها » عوامل زائد و بیکار از شهرداری‌ها حذف شوند/ سیاست مدیریت شهری به سمتی شهری هوشمند تنظیم شود
  • چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 8 January

استان‌ها // 23 فوریه 2018  ,  12:54  // کد خبر : 15745
مدیرکل شهری و شوراهای استانداری تهران: عوامل زائد و بیکار از شهرداری‌ها حذف شوند/ سیاست مدیریت شهری به سمتی شهری هوشمند تنظیم شود

مدیرکل شهری و شوراهای استانداری تهران گفت: عوامل زائد و بیکاری که امروز موجب ایجاد التهاب در شهرداری‌ها می‌شوند، باید پاکسازی شوند.

به گزارش راوی امروز، هادی رحمتی ظهر جمعه 4 اسفند 96 در دیدار با شماری از مسؤولان و اقشار مختلف مردم اظهار داشت: باید عوامل زائد و نیروهای بیکاری که فقط موجب التهاب در شهرداری شده‌اند، پاکسازی شوند.

وی افزود: با توجه به اینکه اولین وظیفه اعضای شورای شهر انتخاب شهردار است، اما این کار با تأخیر زیادی انجام شد که جای گلایه دارد، امیدوارم که این تأخیر در انتخاب به شایستگی و در جهت فرد اصلح و کارآمد در جهت تحقق اهداف شهروندان و رشد و توسعه شهر صورت گرفته باشد.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری تهران با اشاره به مطالبه‌گری مردم چهاردانگه بیان کرد: مردم چهاردانگه افرادی مطالبه‌گر هستند و ریشه در تاریخ دارند و خدمت‌گزاری برای این مردم مایه مباهات و افتخار است؛ شهردار باید محدودیت‌ها و شتاب‌ها را در توسعه مدنظر قرار داده و با پاک‌دستی و ایجاد همدلی بین شهردار و اعضای شورای شهر که با هر سلیقه و گرایشی که هستند، منشأ همدلی و خدمات به مردم باشد.

رحمتی تأکید کرد: تغییر مدیریتی در شورای پنجم نسبت به دوره قبل بیشتر از 78 درصد بوده و این تغییرات به دلیل اینکه مردم شتاب در توسعه و شتاب در ارائه خدمات را مطالبه می‌کنند، به وجود آمده و باید سیاست مدیریت شهری به سمتی شهری هوشمند، با توسعه پایدار و ایمن پیش رود و نگاه شهر از سنتی به سمت تکنولوژی و هوشمند سوق یابد.

وی با اشاره به اینکه زیرساخت‌های فیزیکی و عمرانی مقوله مهمی است که نمی‌توان از آن چشم‌پوشی کرد، افزود: مدیریت ما باید برنامه‌محور و برخوردار از پشتوانه پژوهشی، مطالعاتی و علمی باشند، اگر چنین نشود، با سلایق افراد و نگاه بسته آن‌ها نمی‌توان اهداف شهر را پیش برد و فعالیت‌های عمرانی شایسته‌ای در آن انجام داد.

مدیرکل امور شهری و شورای استانداری تهران به فارس گفت: مدیریت و پارلمان شهری باید ضرورت‌های شهری را بشناسند و چالش‌های موجود را مورد مطالعه قرار داده و با اولویت‌بندی و تدوین یک برنامه پنج ساله و سلسله برنامه‌های یک‌ساله و کوتاه‌مدت و بر اساس درآمدها، اقدام به فعالیت‌های عمرانی، اجتماعی و فرهنگی و … کرد تا، در مدت‌زمان مشخص به چرخه خدمت برسند.

رحمتی با اشاره به اینکه مردم چهاردانگه اغلب کارگر و ضعیف جامعه هستند، دقت در برنامه‌های عبور و مرور شهری مهم و در سبد زندگی مردم تأثیرگذار است، باید بابت افزایش هزینه کرایه‌های حمل و نقل عمومی، برنامه‌ریزی صحیح صورت گیرد تا بار مالی زیادی برای مردم به همراه نداشته باشد.



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار