مادران قصه گو چهار اخلاق نیکوی مهربانی، نظم، همکاری و پاسخ به خوبی ها را با قصه هایشان به کودکان یاد دادند.
به گزارش راوی امروز، همزمان با آغاز ایام دهه مبارک فجر، به همت کتابداران کتابخانه عمومی خاتم الانبیاء شهرستان بهارستان، قصه گویی مادران خانه دار با حضور مادران و کودکان در بخش کودک این کتابخانه برگزار شد.
طی این برنامه فاطمه سهیلی کتابدار کتابخانه و سه نفر از مادران به شرح ذیل به قصه گویی پرداختند:
فاطمه سهیلی کتاب «روزی که آموس بیمار شد» نوشته فلیپ سی استید را برای کودکان قصه گویی کرد. خلاصه قصه به این شرح است که آقای آموس در باغ وحش کار می کند. او حیوانات را دوست دارد و با آنها مهربان است. روزی آموس بیمار می شود و حیوانات به منزل او می آیند و از او مراقبت می کنند تا دوباره بتواند به محل کارش برگردد. این قصه با زیبایی و خلاقیت بی نظیرش به کودکان کمک می کند تا اخلاق و کردار نیک انسانی را در رفتار حیوانات قصه ببیند و با نیکی ها و مهربانی آشنا شود.
سکینه عباسی کتاب «پیلی به حمام می رود» نوشته زهرا خسروی را قصه گویی کرد. داستان با خلاقیت خاصی منظم بودن را به کودکان آموزش می دهد و کودکان همراه با بچه فیل قصه ، نظم را یاد می گیرند.
فاطمه رجبی کتاب « یک عالم مدادرنگی» اثر کلر ژوبرت را قصه گویی کرد. کودکان همراه با این قصه حس همکاری را یاد می گیرند. بیوچی به خاطر تعداد کم مداد رنگی هایش نمی تواند نقاشی بکشد و دوستانش مداد رنگی هایشان را می آورند و با هم نقاشی می کشند.
فاطمه نخع پور قصه «مامان عنکبوت و سوپ جیرجیرک» را که از یک نشریه خردسالان برگرفته بود برای کودکان بازگو کرد. این قصه نیز به کودکان یاد می دهد که هیچ خوبی بی جواب نمی ماند. همان طور که مامان عنکبوت که می خواست سوپ جیرجیرک درست کند، به خاطر خوبی که به او می کند از درست کردن سوپ جیرجیرک صرف نظر می کند.
گفتنی است در ادامه این برنامه کودکان نقاشی و رنگ آمیزی با موضوع دهه مبارک فجر انجام دادند و در پایان از مادران قصه گو و کودکان با اهدای جوایزی تقدیر شد.
دیدگاه ها :