خانه » استان‌ها » دعوت جامعه حمل و نقل و سازمان اتوبوسرانی ورامین برای حضور در راهپیمایی۲۲ بهمن
  • شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 23 May

استان‌ها // 10 فوریه 2018  ,  20:20  // کد خبر : 15221
دعوت جامعه حمل و نقل و سازمان اتوبوسرانی ورامین برای حضور در راهپیمایی۲۲ بهمن

سازمان اتوبوسرانی ورامین با صدور بیانیه‌ای با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری یاد آور شد اکنون که انقلاب در حال ورود به چهل سالگی خود است، اصول و مبانی، ثابت و پایدار مانده، اما از این درخت تناور و ریشه دار، میوه‌های نو به نو و جدید بروز کرده است.

به گزارش راوی امروز، متن این بیانیه به شرح زیر است:

امروز در حالی سی و نهمین سال پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی می‌داریم که ملت ایران به وحدت و یکپارچگی و انسجام بیشتری نسبت به قبل رسیده به نحویی که همین مردم به دلیل عشق به انقلاب اسلامی، گسترده به خیابانها می‌آیند و موجب قوام و استحکام انقلاب می شوند.

تهدیدات خارجی که اقتصاد و فرهنگ ایران را هدف گرفته ضرورت حضور مردم انقلابی را دوچندان می کند؛ به همین جهت جامعه زحمتکش حمل و نقل از عموم مردم شهیدپرور ایران خصوصاً جامعه حمل و نقل انتظار دارد که با حضور معنی دار و تأثیر گذار خود در روز ۲۲ بهمن بار دیگر به جهانیان ثابت کنند که استوار و مستحکم این انقلاب را حراست می‌کنند و به اهداف و آرمانهای شهدای انقلاب اسلامی و امام شهدا متعهد و استوار باقی خواهند ماند.

مدیرعامل و کارکنان سازمان اتوبوسرانی ورامین



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار