خانه » استان‌ها » 36 درصد گوشت قرمز استان تهران در ورامین تولید می‌شود/ انتقال پساب جنوب تهران به ورامین پیگیری شود
  • سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 7 January

استان‌ها // 22 ژانویه 2018  ,  16:58  // کد خبر : 14044
مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران: 36 درصد گوشت قرمز استان تهران در ورامین تولید می‌شود/ انتقال پساب جنوب تهران به ورامین پیگیری شود

مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران با بیان اینکه 36 درصد گوشت قرمز استان در ورامین تولید می‌شود، انتقال پساب جنوب تهران به قطر 9 مترمکعب که حق مردم ورامین است، باید هر چه زودتر انجام شود.

به گزارش راوی امروز،  کریم ذوالفقاری بعدازظهر دوشنبه 2 بهمن 96 در جلسه شورای اداری استان تهران در شهرستان ورامین اظهار کرد: شهرستان ورامین پتانسیل‌های بالایی در بخش کشاورزی دارد و این شهرستان دارای 85 هزار هکتار زمین کشاورزی است که تنها 36 هزار هکتار آن زیرکشت قرار دارد و علت آن کمبود آب است.

وی گفت: انتقال پساب جنوب تهران به قطر 9 مترمکعب که حق مردم ورامین است، باید انجام شود؛ موضوع دوم اختصاص حق‌آبه از سد ماملو است که این طرح ملی محسوب می‌شود و باید مسؤولان نسبت به آن نگاه ویژه داشته باشند.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران گفت: در زمینه دامداری یک‌هزار و 500 واحد دامداری، 82 واحد مرغداری، 65 واحد مرغداری، 333 واحد گلخانه و 55 واحد سرخانه و صنایع تبدیلی در شهرستان ورامین فعال هستند.

ذوالفقاری گفت: شهرستان ورامین 10 هزار و 509 تن تولید گوشت قرمز دارد که 36 درصد از تولید استان تهران را شهرستان ورامین انجام می‌دهد.

وی بیان کرد: شهرستان ورامین 33 درصد از تولید جوی استان تهران را به خود اختصاص داده و در زمینه تولید پسته شهرستان ورامین در سال 6 هزار تن پسته تولید می‌شود که 81 درصد از نیاز استان را تأمین می‌کند.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران به فارس اظهار داشت: شهرستان ورامین در زمینه آبیاری نوین کشاورزی و تحت‌فشار رتبه نخست استان و در زمینه تولید کلزا و گندم رتبه دوم استان را به خود اختصاص داده است و 25 درصد از کل نیاز استان در شهرستان ورامین تولید می‌شود.



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار