رئیس شورای اسلامی شهر پاکدشت با بیان اینکه بودجه شهرداری این شهر نسبت به سال 92 از 27 میلیارد تومان به 125 میلیارد تومان رسیده که تقریباً رشد پنج برابری را تجربه کرده است، گفت: شهرداری پاکدشت در حوزههای مختلف مدیریت شهری خوب عمل کرد.
به گزارش راوی امروز، احسان کوچکعلی ظهر چهارشنبه 6 دی 96 در نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستان پاکدشت اظهار کرد: شهرداری عمدتاً در حوزههای عمرانی، خدمات شهری، فضای سبز و فرهنگی و … ارائه خدمات میکند؛ در چهار سال گذشته با انتخاب داریوش پازوکی به عنوان شهردار پاکدشت اقدامات خوبی در این حوزهها انجام شده است؛ ولی به این معنا نیست که مشکلات وجود ندارد، بهعنوانمثال در مناطقی چون بهاران و حصارامیر مشکلات باید رفع شود.
وی با اشاره به افزایش بودجه شهرداری پاکدشت گفت: بودجه شهرداری نسبت به سال 92 از 27 میلیارد تومان به 125 میلیارد تومان رسیده که تقریباً رشد پنج برابری را تجربه کرده است و این امر میتواند بر اقدامات مختلف عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و … تأثیر مثبت و خوبی را داشته باشد.
رئیس شورای اسلامی شهر پاکدشت گفت: خوشبختانه در حوزه درآمد پایدار کارهای خوبی انجام و 300 مغازه احداث شده است و قرار نیست تا به فروش برسد؛ شهردار درخواست اجاره دادن مغازهها را داده است که در سال مبلغی در حدود 200 میلیون تومان به درآمد شهر افزوده میشود.
کوچکعلی ادامه داد: با افزایش درآمد شهرداری پاکدشت میتوان در حوزههایی چون فرهنگی، عمرانی، خدمات شهری و … قویتر وارد شویم.
وی به پل شهید اسدالله پازوکی اشاره کرد و افزود: پل شهید اسدالله پازوکی با مشکلات متعددی روبهرو بود، یکی از مشکلات تأمین بودجه ساخت بود، از دیگر مشکلات کانال آب بود که باید در حریم آن ساخت و ساز انجام نشود؛ از عمدتاً مشکلاتی که باعث کند شدن روند ساخت پل شد، عقبنشینیها بود که معمولاً دیده نمیشود و هزینههای زیادی برای شهرداری دارد.
رئیس شورای اسلامی شهر پاکدشت گفت: مبنای کار شهرداری و شورای اسلامی شهر پاکدشت این است که تا آمدن رئیسجمهوری پل شهید اسدالله پازوکی آماده بهرهبرداری شود.
کوچکعلی با اشاره به زلزلههای اخیر در پاکدشت افزود: صادقی فرماندار پاکدشت رئیس مدیریت بحران شهرستان است که در جلسات گذشته مطرح شد که تجهیزاتی به تعداد افراد خانوادهها خریداری و در سوله مستقر شود که در شهر پاکدشت به عهده شهرداری و شورای اسلامی است.
وی بیان کرد: اعضای شورا به این موضوع اعتراض دارند که اعتراض آنها بهجا است، زیرا پاکدشت 280 هزار نفر جمعیت دارد و این تجهیزات بر مبنای هر خانواده چهار نفر است؛ یعنی باید هفت هزار چادر و دیگر اقلام ضروری خریداری و در سوله بحران با محوریت هلالاحمر مستقر شود.
رئیس شورای اسلامی شهر پاکدشت گفت: این اعتراض به دلیل مبلغ پرداختی است که شاید بدون اجاره سوله چهار میلیارد تومان شود؛ مقرر شده است تا با دعوت فرماندار شهرستان پاکدشت این مسأله مورد بررسی قرار گیرد.
کوچکعلی افزود: برای مقابله با تخریب زلزله باید از 20 سال گذشته اقداماتی انجام میشد و در تلاش هستیم روی بافت فرسوده کار کنیم؛ رخدادن زلزله نوعی هشدار است، این زلزلهها باید باعث رشد و حرکت خوب برای ایمنسازی شهر شود.
وی تأکید کرد: برای افزایش محلهای امن میتوان به پارکهای متعددی اشاره کرد که در پاکدشت احداثشده و یا در حال احداث است.
رئیس شورای اسلامی شهر پاکدشت افزود: در دوره شورای اسلامی چهارم مصوب شد تا هشت زمین مصنوعی در پاکدشت احداث شود که سعی میکنیم در محلات بهزودی انجام شود.
کوچکعلی گفت: طرح تفضیلی و رفع وقفیت از عمده مسائلی است که میتواند جلوی ساخت و سازهای غیرمجاز را بگیرد؛ ساخت و سازهای غیرمجاز عمدتاً در مناطقی که نمیتوانیم جواز دهیم، صورت میپذیرد.
دیدگاه ها :