خانه » استان‌ها » تعیین 14 نقطه اسکان و خدمات رسانی به هنگام حوادث از سوی شهرداری پردیس
  • سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 7 January

استان‌ها // 23 دسامبر 2017  ,  11:35  // کد خبر : 12193
طی نشست ستاد مدیریت بحران صورت گرفت؛ تعیین 14 نقطه اسکان و خدمات رسانی به هنگام حوادث از سوی شهرداری پردیس

شهردار پردیس از تعیین 14 نقطه امن برای اسکان اضطراری و همچنین ارائه خدمات طی بروز حوادث احتمالی در این شهر خبر داد.

به گزارش راوی امروز، محمد لاله در نشست ستاد مدیریت بحران شهرستان پردیس که صبح امروز در پی زمین لرزه شب گذشته در محل جلسات فرمانداری شهرستان با حضور مسئولان شهری و شهرستانی برگزار شد، اظهار داشت: شب گذشته زمین لرزه ای به قدرت پنج و دو دهم ریشتر مناطق غربی استان تهران و همچنین استان همجوار یعنی البرز را به لرزه درآورد.
وی ادامه داد: خوشبختانه این زمین لرزه خسارات جانی و مالی خاصی بر جای نگذاشت اما نکته حائز اهمیت در این خصوص لزوم بهره گیری از این تجربه برای مدیریت حوادث مشابه و احتمالی آینده است.
این مقام مسئول اضافه کرد: به هر روی، استان تهران و شهر و شهرستان پردیس بر روی گسل های لرزه خیز استقرار یافته اند، بنابراین باید در سایه ارائه آموزش های لازم شهروندی به ارتقای دانش شهروندان پیرامون اقدامات قبل، حین و بعد از زلزله اقدام کرد که شهرداری پردیس صبح امروز به تهیه و تدوین تیزرهای آموزشی متنوع در این خصوص و اکران در نمایشگرهای شهری مبادرت ورزید.
به گفته محمد لاله، دیگر اقدام مسئولان امر در این خصوص به بحث آمادگی برای مدیریت در چنین حوادثی باز می گردد که شهرداری پردیس از چندی قبل و طبق پیش بینی های صورت گرفته احداث پایگاه ویژه پشتیبانی مدیریت بحران در دستور کار خود قرار داد که این طرح طی هفته دولت گذشته افتتاح و به بهره برداری رسید.
شهردار پردیس تصریح کرد: این طرح در زمینی به مساحت 9 هزار و 500 مترمربع اجرا شد که 6 هزار مترمربع به فضای سبز، یک هزار و 500 مترمربع محل فرود بالگرد(هلی پد)، یک هزار و 250 مترمربع راه های دسترسی و 750 مترمربع به سوله های ضلع شمالی آن اختصاص یافته است.
وی با اشاره به دلایل انتخاب محل احداث این پایگاه خاطرنشان کرد: مهمترین دلیل انتخاب محل احداث طرح یاد شده، استقرار در مرکز ثقل و نقطه مرکزی فازهای هشت، 11، پنج، 9 و مسیرهای منتهی به آزادراه تهران – پردیس و جاده قدیم تهران – شمال است تا پوشش لازم در مواقع بروز بحران های احتمالی میسر شود.
این مقام مسئول در ادامه از احداث دومین پایگاه ویژه پشتیبانی مدیریت بحران در شهر پردیس خبر داد و گفت: در صورت فراهم سازی مقدمات لازم و همچنین تخصیص بودجه کافی دومین پایگاه ویژه پشتیبانی مدیریت بحران شهر پردیس نیز احداث خواهد شد.
محمد لاله تصریح کرد: در این پایگاه، مرکز «هلی پرت» و آشیانه ای برای استقرار دائمی و 24 ساعته یک دستگاه بالگرد امداد و نجات در نظر گرفته می شود.
شهردار پردیس افزود: علاوه بر این، طبق اعلام مسئول اورژانس شهرستان پردیس به نقل از مسئولان مرکز هلی کوپتری اورژانس کشور، بالگرد اختصاصی به شهرستان پردیس دارای امکان پرواز در شب خواهد بود؛ بدین ترتیب پردیس در زمره چند شهر برخوردار از خط شبانه اورژانس هوایی قرار می گیرد.
به گفته وی، با فراهم سازی امکانات مذکور در پردیس، شهروندان مصدوم و بدحال طی شبانه روز حداکثر 10 دقیقه با بیمارستان های جنرال و مراکز تخصصی پزشکی پایتخت فاصله دارند.
این مقام مسئول در انتها پیرامون مهمترین مصوبات نشست ستاد مدیریت بحران شهرستان پردیس خاطرنشان کرد: در این نشست موارد متعددی از جمله تعیین 14 نقطه امن برای اسکان اضطراری و همچنین ارائه خدمات اولیه در نقاط مختلف شهر پردیس مصوب شد.
محمد لاله ادامه داد: همچنین مقرر شد تا ستاد بحران در هریک از شهرهای شهرستان پردیس با حضور عوامل ذیربط تشکیل و موارد مورد نیاز به فراخور نیاز هر منطقه با توجه به امکانات موجود مصوب و اجرایی شود.



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار