خانه » اجتماعی و حوادث » نکات بهداشتی و ایمنی در پیاده‌روی اربعین حسینی
  • پنج شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ - 2025 9 January

اجتماعی و حوادث // 2 سپتامبر 2023  ,  02:02  // کد خبر : 76897
یادداشت راوی/ نکات بهداشتی و ایمنی در پیاده‌روی اربعین حسینی

«دینا حقی» خبرنگار و عضو هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران، در روزهای اوج پیاده‌روی اربعین حسینی در کشور عراق، توصیه‌های مفیدی دارد.

«دینا حقی» خبرنگار و عضو هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران، در روزهای اوج پیاده‌روی اربعین حسینی در کشور عراق، توصیه‌های مفیدی دارد.

به گزارش راوی امروز، یادداشت اختصاصی «حقی» برای مخاطبان پایگاه اطلاع‌رسانی «راوی امروز» این‌چنین است:

با وجود تراکم بالای جمعیت در پیاده‌روی اربعین حسینی و گرمای شدید هوا، پیشگیری از انتقال بیماری‌ها، ویروس‌ها و همچنین جلوگیری از گرمازدگی و سوختگی‌ها، مستلزم رعایت نکات بهداشتی خواهد بود.

با توجه به شرایط اقلیمی گرم و خشک کشور عراق و تراکم بالای جمعیت در پیاده‌روی اربعین حسینی، زائران در این سفر بایستی نکات بهداشتی زیر را جهت پیشگیری از انتقال بیماری‌ها و ویروس‌ها و همچنین جلوگیری از گرمازدگی و سوختگی‌ها رعایت کنند.

استفاده از وسایل و ظروف شخصی نظیر لیوان، قاشق، چنگال، حوله و همچنین هنگام حضور در تجمعات استفاده از ماسک در کاهش انتقال بیماری‌ها و ویروس‌ها بسیار موثر خواهند بود.

همراه داشتن کیف کمک‌های اولیه شامل چسب زخم، اسپری ضدعفونی کننده زخم، گاز استریل، باند، الکل ۷۰ درصد، پماد آنتی بیوتیک، آنتی هیستامین‌ها، داروهای مسکن و داروهای شخصی از ضرورت بالایی برخوردار است.

همچنین می‌توان با شست‌وشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون به بهداشت شخصی و کاهش بیماری‌ها کمک کرد.

با توجه به شرایط اقلیمی و گرمای شدید هوا میزان تعریق در این سفر معنوی افزایش پیدا می‌کند که همین امر منجر به کاهش آب بدن خواهد شد؛ بنابراین مصرف آب به میزان کافی در طی شبانه روز را فراموش نکنید.

همچنین این وضعیت باعث آفتاب سوختگی در صورت و دست‌ها و در اکثر افراد عرق سوز شدن بدن در نواحی حساس مانند گردن، کشاله ران و …. خواهد شد که با استفاده از کرم‌های ضدآفتاب و نیز تعویض روزانه لباس‌‌های زیر می‌توان از این امر جلوگیری کرد.

توجه داشته باشید که در صورت آفتاب سوختگی و عرق‌سوز شدن بدن، می‌توانید از کرم‌های «زینک اکساید»، «کالاندولا» یا «پودر تالک» برای کاهش علائم و درمان آن استفاده کنید.

کفش طبی بدون پاشنه بهترین نوع کفش برای پیاده‌روی است و همچنین توصیه می‌شود در مدت زمان طولانی و به صورت مداوم پیاده‌روی با سرعت خصوصا در روز اول این عزیمت نداشته باشید چرا که دچار گرفتگی و اسپاسم شدید عضلات خواهید شد.

لازم به ذکر است که تیم‌های درمانی و امدادی جمعیت هلال‌احمر در طی مسیر مرزهای ایران تا نجف و کربلا جهت خدمت‌رسانی به زائران، در پایگاه‌ها و درمانگاه‌ها به صورت شبانه روزی مستقر هستند و در صورت بروز هرگونه مشکل می‌توانید به نزدیک‌ترین پایگاه مراجعه کنید.

زائران اربعین حسینی می‌توانند با رعایت نکات ساده‌ی بهداشتی، سفری به یاد ماندنی از زیارت عتبات عالیات برای خود به ارمغان بیاورند.

دینا حقی/ خبرنگار و عضو هلال‌احمر



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار