خانه » اجتماعی و حوادث » دلایل عجیب ممنوعیت غذاها در برخی کشورها
  • دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ - 2024 23 December

اجتماعی و حوادث // 29 آگوست 2021  ,  10:15  // کد خبر : 62725
دلایل عجیب ممنوعیت غذاها در برخی کشورها

برخی از کشورهای گوشه و کنار جهان برخی از غذاها را ممنوع کرده‌اند و دلایل آن بسیار عجیب است، در این گزارش، برخی از غذاهایی که در سراسر جهان ممنوع شده اند و دلایل این رفتار عجیب را مرور می‌کنیم.

برخی از کشورهای گوشه و کنار جهان برخی از غذاها را ممنوع کرده‌اند و دلایل آن بسیار عجیب است، در این گزارش، برخی از غذاهایی که در سراسر جهان ممنوع شده اند و دلایل این رفتار عجیب را مرور می‌کنیم.

به گزارش راوی امروز، مشخص است که سلیقه افراد در غذا بسیار متفاوت است و عوامل فرهنگی، تربیت، سنت‌ها و ارزش‌های دینی نقش زیادی در تعیین ترجیحات مردم در غذای دارد، اما جالب است که صرف نظر از ترجیحات مردم، برخی از کشورهای گوشه و کنار جهان برخی از غذاها را ممنوع کرده‌اند و دلایل آن بسیار عجیب است. در این گزارش، برخی از غذاهایی که در سراسر جهان ممنوع شده اند و دلایل این رفتار عجیب را مرور می‌کنیم.

ضدیت با کچاپ در فرانسه

دلیل عجیب ممنوعیت غذاها در برخی کشورها

کچاپ بین میلیون‌ها انسان روی کره‌زمین محبوب است، به مانند یک ترکیب جادویی که هر غذایی را خوشمزه می‌کند، اما در مدرسه‌ای در فرانسه علاقه به کچاپ آنها را به دردسر بزرگی انداخت.

به گزارش Eet This، دولت فرانسع قوانینی برای خوراکی مدرست‌ها وضع کرد و در سال ۲۰۱۱ خوردن گوجه‌فرنگی فرآوری شده یا کچاپ را غیرقانونی اعلام کرد. این قانون برای حفاظت از سنت‌های آشپزی فرانسوی عنوان شد و براساس آن دانش‌آموزان حق داشتند هفته‌ای یک بار با سیب‌زمینی سرخ شده، کچاپ بخورند.

کریستوف‌ هیبرت، عضو انجمن ملی غذای فرانسه در زمان ممنوعیت کچاپ در سال ۲۰۱۱ گفت: باید مطمئن بشویم که دانش‌آموزان درایت و آگاهی درباره غذاهای فرانسوی داشته باشند و آن را به نسل‌های بعدی منتقل کنند.


جنبش جوانان سومالی برای مبارزه با سمبوسه

دلیل عجیب ممنوعیت غذاها در برخی کشورها

جنبش جوانان افراطی سومالی سمبوسه‌های معروف را توهین‌آمیز و به شدت مسیحی توصیف کرده بودند. به گزارش روزنامه دیلی‌میل، مبارزان مسلمانان افراطی، کوچه به کوچه سوار گاری با استفاده از بلندگوهایی، در مناطق زیر سلژه خود درباره خوردن سمبوسه هشدار می دادند، زیرا احساس می‌کردند سمبوسه سه گوشه، نمادی از ثالوث مسیحی است و در حالی که این فست‌فود در آفریقا، خاورمیانه و جنوب آسیا با گوشت و سبزیجات سرو می شد در سومالی به دلیل اشاره ضمنی به مسیحیت ممنوع شد.

ونیز، نه به غذاهای غیر بومی

دلیل عجیب ممنوعیت غذاها در برخی کشورها


ونیز یا شهر ونیز ایتالیا برخی از غذاهای محبوب و فست فود را که متعلق به سایر فرهنگ‌ها بود ممنوع کردند؛ با این اعتقاد که این غذاها آنچه “لحن فرهنگی اصیل” شهر توصیف می‌کند، کاهش می‌دهد.

پائولا مار، سرپرست گردشگری این شهر می‌گوید: ما می‌خواهیم انواع فعالیت هایی را که با حفظ و توسعه میراث فرهنگی ونیز ناسازگار است، متوقف کنیم. حتی خوردن غذاهای آماده در میدان معروف مارکو ممنوع است و تنها غذا خوردن پشت میز بیرون مجاز است.

در سال ۲۰۱۷، یک مقاله قانونی صادر شد که در آن فروشگاه‌هایی که پیتزا را به صورت برش می‌فروشند یا اجازه می‌دهند (غذا بدون خوردن در رستوران سفارش داده شود) ممنوع می‌کند. فقط مغازه‌های فروش بستنی دست ساز مجاز بودند از این هزینه معاف شوند.

ونیز یکی از چندین شهر ایتالیا بود که سعی داشت پدیده فروش فست فود را در کشوری که به غذا‌های ملی‌اش افتخار می‌کند ریشه کن کند. در سال ۲۰۱۶، شهر ورونا افتتاح کباب فروشی‌های جدید را ممنوع اعلام کرد، در حالی که فلورانس قانونی صادر کرد که به همه رستوران‌ها و مغازه‌های غذایی جدید در مرکز تاریخی شهر اعلام کرد، باید حداقل ۷۰ درصد از محصولات ملی را بفروشند و تا حد امکان از فزوش غذای خارجی امتناع کنند.

سوئد آب نبات شکلاتی M&M را به دلیل نام آن ممنوع کرده است

دلیل عجیب ممنوعیت غذاها در برخی کشورها

خلاصه آنکه آب نبات با شکلات لزوماً یک خوراکی مفید برای بدن نیست، اما به نظر بسیاری تصمیم رسمی دولت برای ممنوعیت تبلیغ آن به خاطر اسمش، یک تصمیم اغراق آمیز و تکان دهنده بود. به گزارش بی بی سی، سوئد مارک M & Ms آبنبات را در سال ۲۰۱۶ ممنوع کرد، زیرا این آبنبات بسیار شبیه به یک میان وعده دیگر با پوشش بادام زمینی است که در سوئد فروخته می‌شود.

این شرکت محلی از سال ۱۹۵۷ شکلات‌های معروفی می‌فروشد، و از شهرت و محبوبیت برخوردار است. شرکت خارجی هم به همین دلیل نمی‌توانست بسته‌های شکلات را در فروشگاه‌های رسمی به فروش برساند.



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار