مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: متاسفانه برخی از نانوایان برای رهایی از نظارت بازرسان ما و مشخص نشدن تخلفات شان در پخت نان، افزودنیهای غیر مجاز را به خمیر نان اضافه میکنند که نمیتوانم آنها را نام ببرم.
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: متاسفانه برخی از نانوایان برای رهایی از نظارت بازرسان ما و مشخص نشدن تخلفات شان در پخت نان، افزودنیهای غیر مجاز را به خمیر نان اضافه میکنند که نمیتوانم آنها را نام ببرم.
به گزارش راوی امروز، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از مخلوط کردن نوشابههای گازدار با خمیر نان در برخی از نانواییهای استان خبر داد و گفت: برخی از نانوایان از جوش شیرین استفاده میکنند و برای فرار از نظارت بازرسان ما نوشابه و افزودنیهای غیر مجاز را با خمیر نان مخلوط میکنند تا بعد از آزمایش ردی از جوش شیرینهایی که در پخت نان استفاده میکنند، نباشد.«براتی زاده» افزود: متاسفانه برخی از نانوایان برای رهایی از نظارت بازرسان ما و مشخص نشدن تخلفات شان در پخت نان، افزودنیهای غیر مجاز را به خمیر نان اضافه میکنند که نمیتوانم آنها را نام ببرم.
وی با اشاره به این که مشکلات زیادی در پخت نان رخ میدهد و برخی توجهی ندارند، اظهار کرد: متاسفانه در جلسهای که برای افزایش قیمت نان برگزار شده بود ما را دعوت نکردند، اگر به این جلسه دعوت میشدیم به طور حتم با افزایش قیمت نان مخالفت میکردیم، چون نانهای بیکیفیت به مردم میدهند.
وی افزود: نانی که در بجنورد پخت میشود خمیر و ماندگاری اش کم است، این درحالی است که خروجی باید نان با کیفیت باشد تا مردم راضی باشند.
وی با اشاره به صحبتهای اخیری که برخی از متولیان درباره علت بی کیفیتی نان گندم بیان کرده بودند، گفت: برخی متولیان بگویند در طول ۱۰ ماه اخیر چرا کیفیت نان مشکل دارد؟
دیدگاه ها :