تلفن همراه هوشمند که این روزها دردست اکثر مردم پیدا می شود می تواند در صورت استفاده نامناسب فرد را با مشکل کوری و نگرانی ناگهانی از عدم توانایی دیدن اشیاء روبه رو کند.
تلفن همراه هوشمند که این روزها دردست اکثر مردم پیدا می شود می تواند در صورت استفاده نامناسب فرد را با مشکل کوری و نگرانی ناگهانی از عدم توانایی دیدن اشیاء روبه رو کند.
به گزارش راوی امروز، کارشناسان هشدار می دهند که استفاده از گوشی تلفن همراه در تخت خواب به حالتی که فرد به صورت یک پهلو خوابیده باشد برای طولانی مدت می تواند باعث بروز نابینایی موقتی شود.
گفتنی است، این نابینایی موقتی زمانی اتفاق می افتد که یک چشم فرد روی بالشت باشد و چشم دیگر به صورت مورب به صفحه نمایشگر که دارای نور زیاد است خیره باشد، در این حالت چشم به صورت خودکار برای تنظیم نور و مشاهده صفحه نمایش، چشم روی بالشت را به صورت موقتی نابینا می کند و فرد با چشم خود که روی بالش قرار دارد چیزی جز تاریکی نمی بیند.
این حالت نابینایی می تواند از یک تا 15 دقیقه به طول بینجامد و فرد با تغییرنور و وضعیت بینایی خود را مجدداً بدست آورد.
با توجه به گستردگی بالای استفاده از تلفن های همراه در سراسر جهان عده زیادی هر روز دچار این مشکل می شوند و برخی با مشاهده این علائم به طور ناگهانی وحشت کرده به اورژانس مراجعه می کنند.
برخی پزشکان بویژه در سالمندان این حالت را حمله ایسکمی گذرا به اختصار TIA یا مینی سکته مغزی تشخیص می دهند و امکان دارد مرتکب خطای پزشکی در تشخیص بیماری شوند.
TIA ، یک علامت هشدار دهنده جدی برای وقوع سکته مغزی است و در صورت بروز علائمی چون نابینایی موقت یک یا هر دو چشم شخص باید سریعاً به پزشک مراجعه کند.
تحقیق در خصوص تفاوت نابینایی موقتی به هنگام استفاده از تلفن همراه و وقوع مینی سکته مغزی توسط پژوهشگران بیمارستان ملی نورولوژی و جراحی مغز و اعصاب دانشگاه لندن انجام شده است.
کارشناسان برای جلوگیری از بروزاین مشکل سلامت توصیه می کنند افراد هنگامی که دراز کشیده اند از تلفن همراه استفاده نکنند، همینطور همیشه در مکان هایی با نور کافی از تلفن همراه خود استفاده کنند.
در صورت بروز نابینایی موقتی اگر مدت زمان آن از 15 دقیقه فراتر رفت حتماً به پزشک متخصص مغز و اعصاب و یا چشم پزشک مراجعه شود
منبع:رکنا
دیدگاه ها :