جمع زیادی از کارکنان «اورژانس اجتماعی» و «پایگاههای خدمات اجتماعی» سراسر کشور طی نامههایی یکسان به رئیسجمهور و رئیس مجلس، با رونوشت به جمعی دیگر از مسئولان کشوری، مشکلهای کاری خود را مطرح و از اوضاع نابسامان امنیت شغلی، معیشتی، اجتماعی و جانی خود شکایت کردند.
جمع زیادی از کارکنان «اورژانس اجتماعی» و «پایگاههای خدمات اجتماعی» سراسر کشور طی نامههایی یکسان به رئیسجمهور و رئیس مجلس، با رونوشت به جمعی دیگر از مسئولان کشوری، مشکلهای کاری خود را مطرح و از اوضاع نابسامان امنیت شغلی، معیشتی، اجتماعی و جانی خود شکایت و دادخواهی کردند.
به گزارش راوی امروز، این نامهها که دارای امضای با مشخصات هویتی حدود 500 نفر از کارشناسان و مددکاران «اورژانس اجتماعی» و «پایگاههای خدمات اجتماعی» کشور است، به دفتر مقام معظم رهبری، ریاست سازمان برنامهوبودجه، ریاست سازمان بهزیستی کشور، کلیه نمایندگان مجلس شورای اسلامی و معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده جهت استحضار و دستورهای لازم رونوشت شده است.
در این نامهها آمده است:
«به استحضار میرساند، ما کارکنان «اورژانس اجتماعی(123)» و «پایگاههای خدمات اجتماعی» سراسر کشور که زیر نظر سازمان «بهزیستی» اشتغال داریم، با توجه به اهمیت و جایگاه امنیتی، اجتماعی، فرهنگی و حتی سیاسی اورژانس اجتماعی و زیرمجموعههایش، سالهاست از موارد زیر رنج میبریم که تقاضای پیگیری و رسیدگی فوری داریم:
1- عدم تبدیل وضعیت کارکنان «اورژانس اجتماعی» و «پایگاههای خدمات اجتماعی» از شرکتی و خرید خدمت به قراردادی، پیمانی و رسمی.
2- نامعلوم بودن مدت قراردادها و شرایط استخدامی، در کنار عدم رعایت قانون کار و قانون نظام هماهنگ پرداخت کشور در پرداخت دستمزد و پایه حقوق قانونی(بهطوریکه برخی نیروهای اورژانس اجتماعی حقوق قانونی دریافت نمیکنند و تمام نیروهای پایگاههای خدمات اجتماعی نیز دستمزدی حدود 700 هزار تومان در ماه دریافت میکنند)، عدم پرداخت اضافهکاری و حق شیفت، مرخصی استحقاقی، مزایا، پاداش و سنوات خدمتی، عدم پرداخت حق بیمه مستمر(در برخی موارد) و مواردی از این قبیل.
3- عدم وحدت رویه و عدم مدیریت واحد پیمانکاران و متولیان امر در سراسر کشور.
4- عدم امنیت جانی در برخی موارد پرخطری که به کارشناسان ارجاع میشود و عدم صدور کارت شناسایی برای کارشناسانی که مراجعات حضوری در پروندههای خاص و پرخطر دارند.
بدون شک، کارشناسانی که همگی دارای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد هستند و خودشان در این مشاغل حساس، دغدغه امنیت شغلی و دریافت حقوق و دستمزد کافی برای امنیت معیشت و جان خود و خانوادهشان را دارند، هرگز نمیتوانند با آرامش خیال به معضلات اجتماعی و مشکلات حاد اقشار مختلف آسیبپذیر و آسیبدیده اجتماع رسیدگی کنند.
بنابراین خواهشمند است، درخصوص موارد اشارهشده، با توجه به در پیش بودن بررسی لایحه بودجه سال 1400، ضمن تصویب قوانین حمایتی، استخدامی و معیشتی لازمالاجرا و نظارت بر عملکرد سازمان بهزیستی، دستورهای لازم را صادر فرمایید.
با احترام مجدد
کارکنان «اورژانس اجتماعی(123)» و «پایگاههای خدمات اجتماعی» سراسر کشور »
گفتنی است، این نامههای یکسان که برای انتشار در اختیار رسانهها نیز قرارگرفته است، توسط «فهیمه مرادپور شمامی» از کارشناسان «اورژانس اجتماعی» استان گیلان به نمایندگی از طرف حدود پنجهزار تن از کارکنان «اورژانس اجتماعی» و «پایگاههای خدمات اجتماعی»، ساماندهی و به مقامات ارشد کشوری رسانده شده است.
دیدگاه ها :