خانه » اجتماعی و حوادث » استخدام نوچه توسط شرور سابقه دار در فضای مجازی
  • دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ - 2026 21 September

اجتماعی و حوادث // 8 نوامبر 2019  ,  12:17  // کد خبر : 44726
استخدام نوچه توسط شرور سابقه دار در فضای مجازی

رئیس پایگاه دوم پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از دستگیری شرور سابقه داری خبر داد که فضای مجازی را محلی برای قدرت نمایی خود تبدیل کرده بود.

به گزارش راوی امروز، سرهنگ علی محمدی گفت: در پایش‌های اطلاعات به دست آمد که فردی ساکن غرب پایتخت با بارگزاری کلیپ‌هایی از نمایش رفتارهای شرورانه خود در فضای مجازی قصد دارد که تعدادی نوچه برای خود انتخاب کند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه اغلب کاربران فرد شرور را تعدادی نوجوانان و جوانان تکشیل می‌دادند، عنوان کرد: در تحقیقات پلیسی مشخص شد که فرد از جمله افراد سابقه دار بود و به تازگی مخفیگاهش را تغییر داده است.

وی با بیان اینکه پس از چندین عملیات پلیسی، متهم که سعی می‌کرد با تغییر دادن محل مخفیگاهش، وی را دستگیر نکنند، گفت: پس از چندین تحقیقات پلیسی، در نهایت مخفیگاه وی در محدوده خیابان شاهین شناسایی شد و بدین ترتیب با دستور قضائی متهم در مخفیگاهش دستگیر و در بازسی از آن محل تعدادی سلاح سرد کشف شد.

این مقام انتظامی افزود: در مخفگیاه متهم چند قبضه سلاح سرد کشف و متهم به همراه اموال کشف شده به پایگاه دوم پلیس امنیت عمومی منتقل شد.

محمدی تصریح کرد: این شرور سابقه دارد برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.

منبع: باشگاه خبرنگاران



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار