شبکه خبر در گزارشی به نقل از معاون دفتر کاریابی ها در امور نظارت بر اعزام به خارج وزارت کار نوشت: سایت های کلاهبرداری زیاد است و کارجویان باید قبل از مراجعه برای عقد قرار داد حتما از مجوز داشتن دفتر کاریابی و سایت آن مطمئن شوند.
به گزارش راوی امروز، رؤیا رجب زادیان، معاون دفتر کاریابی ها در امور نظارت بر اعزام به خارج وزارت کار با اشاره به ثبت ۱۲۰ دفتر مجاز کاریابی و اعزام به خارج گفت: کارجویان لازم است برای اطلاع از نام و مجوز دفاتر مجاز کاریابی به سایت وزارت تعاون مراجعه کنند.
او حداقل زمان برای طی فرایند کاریابی را ۶ ماه تا ۲ سال اعلام کرد و گفت: سایت ها و دفاتر کلاهبردار و جعلی تلاش می کنند با دادن وعده های دروغ و اغوا کننده و دادن امید واهی کارجویان را فریب دهند که کارجویان باید در این زمینه دقت داشته باشند.
رجب زادیان با اشاره به افزایش کلاهبرداریها در فضای مجازی برای اعزام نیروی کار به خارج از کشور گفت: متأسفانه در شرایطی که با تورم نیروی کار فارغالتحصیل و نرخ بیکاری این گروه از جامعه مواجه هستیم، بازار اعزام نیروی کار برای سودجویان جذابیت پیدا کرده و به همین دلیل کلاهبرداران در این زمینه فعال شده اند.
او گفت: علی رغم پیگیریهای متعدد اما به دلیل گسترگی فضای مجازی متأسفانه شدت اینگونه فعالیتهای غیرمجاز همچنان زیاد است و در کنار نظارتها و اقدامات کنترلی، متقاضیان نیز باید جانب احتیاط را رعایت کنند.
این مقام مسئول در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در صورت تخلف احتمالی از سوی کاریابیهای دارای مجوز اعزام نیروی کار به خارج از کشور، شاکیان میتوانند با حمایت وزارت کار به مراجع قضائی شکایت کنند و این وزارتخانه نیز پشتیبان آنها خواهد بود.
مدیر کل دفتر هدایت نیروی کار و کاریابیهای وزارت کار تاکید کرد: تنها روش قانونی مهاجرت شغلی، مراجعه متقاضیان به کاریابیهای دارای مجوز از وزارت کار است که مسئولیت صحت فعالیت این مراکز را این وزارتخانه بر عهده دارد.
دیدگاه ها :