یک روانشناس گفت: دانشآموزان و دانشجویان از «شببیداری» در فصل امتحانات خودداری کنند؛ چرا که این موضوع باعث کاهش دقت آنها در روز بعد میشود.
به گزارش راوی امروز، یک روانشناس گفت: دانشآموزان و دانشجویان از «شببیداری» در فصل امتحانات خودداری کنند؛ چرا که این موضوع باعث کاهش دقت آنها در روز بعد میشود.
سیما فردوسی روانشناس درباره «راههای کاهش استرس در بین دانشآموزان و دانشجویان در فصل امتحانات»، اظهار داشت: اگر دانشآموزان و دانشجویان تسلط کاملی به درس پیدا کنند، استرس کمتری خواهند داشت.
وی ادامه داد: متأسفانه بسیاری از دانشآموزان و دانشجویان در طول ترم تحصیلی برنامهریزی مشخصی برای خواندن دروس خود ندارند و همه را برای شب امتحان جمع میکنند که این باعث ایجاد تنش زیاد در آنها میشود.
این روانشناس یادآور شد: باید در دوران برگزاری امتحانات از فعالیتهای اضافی و غیرضرور پرهیز کنند و تمرکز خود را روی برنامههای درسی و مطالعاتی بگذارند؛ ضمن اینکه نظم و انضباط در غذا خوردن و خوابیدن داشته و ورزش را در برنامه روزانه خود قرار دهند.
فردوسی افزود: باید دانشآموزان و دانشجویان سعی کنند مسائل اضطرابی خود را به دوستان انتقال ندهند و اگر قصد بیان این مسائل را دارند، این را نزد مشاور بیان کنند؛ چرا که در میان گذاشتن این مسائل با دوستان خود، باعث ایجاد اضطراب در آنها میشود.
وی با اشاره به بهترین زمانهای مطالعه در فصل امتحانات، خاطرنشان کرد: بهترین زمان مطالعه صبحهای زود پس از یک خواب راحت است و فرد میتواند پس از دوش گرفتن و صرف یک صبحانه مطلوب مطالعه خود را آغاز کند.
این روانشناس اضافه کرد: در صورتی که فرد روزهدار نیست، هنگام ظهر میتواند پس از صرف ناهار استراحت کوتاهی داشته و مجدداً مطالعه خود را از سرگیرد؛ البته دانشجویان و دانشآموزان باید به این نکته مهم توجه داشته باشند که شبها از بیدار ماندن طولانی خودداری کنند؛ چرا که این موضوع بسیار مضر است و باعث کاهش دقت آنها در روز بعد میشود.
منبع:خبرگزاری فارس
دیدگاه ها :