خانه » گوناگون » رهایی از شر دردها و علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا
  • شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 11 January

گوناگون // 3 دسامبر 2023  ,  12:30  // کد خبر : 78834
رهایی از شر دردها و علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا

سرماخوردگی یا آنفلوانزا از جمله بیماری‌هایی هستند که فرد تلاش می‌کند با بهبود هرچه زودتر بتواند به روال عادی زندگی خود برگردد.

سرماخوردگی یا آنفلوانزا از جمله بیماری‌هایی هستند که فرد تلاش می‌کند با بهبود هرچه زودتر بتواند به روال عادی زندگی خود برگردد.

به گزارش راوی امروز، اگر به دنبال راه‌هایی برای کاهش علائم سرماخوردگی و سرعت بخشیدن به بهبود بیماری ویروسی و مُصری خود هستید، در اینجا برخی از راه‌هایی پیشنهاد شده که ممکن است به شما کمک کند:

۱٫ هیدراته بمانید:

    – مایعات زیادی از جمله آب، چای گیاهی و آبگوشت‌های شفاف بنوشید. هیدراته ماندن به نازک شدن مخاط کمک می‌کند و گلو را مرطوب نگه می‌دارد.

۲٫ استراحت:

    – به بدن خود اجازه دهید با استراحت فراوان بهبود یابد. استراحت به سیستم ایمنی بدن شما کمک می‌کند تا بهینه عمل کند.

۳٫ غرغره نمک گرم:

    – غرغره با آب‌نمک گرم می‌تواند گلودرد را تسکین دهد و به کاهش سوزش کمک کند. البته فراموش نکنید که آب‌نمک اصلاً نباید شور باشد چراکه نمک زیاد باعث خشک‌تر شدن گلو و بیشتر شدن عفونت می‌شود.

۴٫ استنشاق بخار:

    – استنشاق بخار می‌تواند به تسکین احتقان بینی کمک کند. شما می‌توانید این کار را با استنشاق بخار از یک کاسه آب گرم یا با گرفتن دوش گرم انجام دهید.

۵٫ شست‌وشوی نمکی بینی:

    – استفاده از اسپری بینی‌شوی می‌تواند به پاک کردن معابر بینی و کاهش احتقان کمک کند.

۶٫ کمپرس گرم:

    – استفاده از کمپرس گرم روی پیشانی و بینی می‌تواند به کاهش درد سینوس و احتقان کمک کند.

۷٫ عسل و لیمو:

    – اضافه کردن عسل و لیمو به آب گرم یا چای می‌تواند گلو درد را تسکین و سرفه را کاهش دهد.

۸٫ مرطوب‌کننده:

    – استفاده از مرطوب‌کننده در اتاق می‌تواند رطوبت را به هوا اضافه کند، که ممکن است به تسکین احتقان بینی و تحریک گلو کمک کند.

۹٫ چای زنجبیل:

     – زنجبیل خاصیت ضد التهابی دارد. نوشیدن چای زنجبیل می‌تواند به تسکین گلودرد و کاهش التهاب کمک کند.

۱۰٫ سوپ مرغ:

     – سوپ مرغ یک درمان سنتی برای سرماخوردگی بوده است. سوپ می‌تواند به هیدراتاسیون کمک کند و ممکن است اثر ضدالتهابی داشته باشد.

۱۱٫ ویتامین C:

     –  ویتامین C هرچند لزوماً از سرماخوردگی جلوگیری نمی‌کند، ممکن است در کاهش مدت و شدت علائم موثر باشد. مصرف غذاهای سرشار از ویتامین C یا مصرف مکمل را در نظر بگیرید.

۱۲٫ سر خود را بالا ببرید:

     – خوابیدن با سر بالا ممکن است به احتقان بینی کمک کند.

۱۳٫ از سیگار کشیدن خودداری کنید:

     – سیگار کشیدن می‌تواند علائم سرماخوردگی را بدتر کند و بهبود طولانی شود. از سیگار کشیدن و قرار گرفتن در معرض دود خودداری کنید.

۱۴٫ داروهای ضدویروسی (نسخه):

     – در بعضی موارد، اگر سرما ناشی از عفونت ویروسی مانند آنفلوانزا باشد، پزشک شما ممکن است داروهای ضدویروسی تجویز کند بنابراین حتماً دوره مصرف را کامل کنید.

به یاد داشته باشید که سرماخوردگی به طور معمول بر اثر ویروس‌ها ایجاد می‌شود و آنتی‌بیوتیک‌ها در برابر ویروس موثر نیستند. اگر علائم شما پابرجاست یا تشدید می‌شود، توصیه می‌شود برای راهنمایی و درمان مناسب با یک متخصص بهداشت و درمان مشورت کنید.



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار