سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) درباره روشهای غلط خارج کردن مواد یخزده از حالت انجماد در هوای اتاق هشدار داد.
سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) درباره روشهای غلط خارج کردن مواد یخزده از حالت انجماد در هوای اتاق هشدار داد.
به گزارش راوی امروز، این سازمان بینالمللی در صفحه رسمی خود در توییتر اعلام کرد: بهترین روش برای خارج کردن غذاها از حالت انجماد، انتقال آنها از فریزر به یخچال است، یا اینکه مواد غذایی را در آب سرد قرار دهیم تا مانع از رشد و نمو باکتریها و ریزجانداران روی آن شویم.
در بخش دیگری از این توصیه آمده است: عادتهای ما در تعامل با مواد غذایی بر سلامت ما تاثیر مستقیم دارد.
دیدگاه ها :