شرکت در جلسات و رویداد های مجازی آداب و قوانینی دارد که مانند مراسم های حضوری و برای احترام به خود و دیگران باید رعایت شوند.
شرکت در جلسات و رویداد های مجازی آداب و قوانینی دارد که مانند مراسم های حضوری و برای احترام به خود و دیگران باید رعایت شوند.
به گزارش راوی امروز، شیوع کرونا و همه گیری آن باعث تعطیل شدن مدارس، دانشگاه ها، آموزشگاهها و در برخی از شهرها و کشورها دورکاری کارمندان شد. در این شرایط استفاده از فضای مجازی و شبکههای اجتماعی و برنامههایی که میشد با استفاده از آنها کلاس درس یا جلسات مجازی برگزار کرد، بیش از پیش رونق گرفت.
در اوایل آغاز جلسات مجازی، افراد هنوز برخی از آداب شرکت در این جلسات را نمیدانستند و نامرتب و بی نظم در این جلسهها شرکت میکردند. در ابتدا شاید شرکت والدین با فرزندان در جلسات مجازی و یا حضور با لباس نامرتب جالب و بامزه به نظر میآمد، اما با گذشت یک سال از این شرایط، شرکت در رویدادهای آنلاین نیز شکلی تازه به خود گرفت و قوانین و آداب و رسومی شبیه به مراسمهای حضوری برای آن وضع شد.
قوانینی که رعایت کردن آنها باعث میشود شما در نظر دیگر افراد محترم و با نظم به نظر بیایید. قوانینی مانند اینکه نباید فرد جلوی دوربین چیزی بخورد مگر اینکه رویداد درباره غذا باشد، باید شبیه به مراسمات حضوری و مناسب با رویدادی که در آن شرکت کرده لباس بپوشد، همیشه سر وقت در جلسه حاضر شود اگر مشکلی پیش آمد که دیرتر از سایر شرکت کنندگان به جلسه رسید، از همگی معذرت خواهی کند و قوانینی دیگر که در اینفوگرافیکی که در ادامه خبر آمده به آنها اشاره شده است.
در راستای همین قوانین؛ اینفوگرافیکی را با موضوع آداب شرکت در جلسات مجازی تهیه کرده که در ادامه مشاهده میکنید:
دیدگاه ها :