خانه » گوناگون » توصیه یکی از پزشکان مبتلا به کرونا، از محل قرنطینه
  • یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ - 2025 12 January

گوناگون // 6 مارس 2020  ,  10:57  // کد خبر : 49991
توصیه یکی از پزشکان مبتلا به کرونا، از محل قرنطینه

مدیر روابط عمومی سازمان نظام پزشکی که به دلیل ابتلا به ویروس کرونای جدید (کووید-۱۹) چند روزی است در قرنطینه تحت درمان است، ضمن تشریح روند بیماری و سیر بروز آن، برای مبتلایان این بیماری چند توصیه درمانی را مطرح کرد.

به گزارش راوی امروز، دکتر حسین کرمانپور خطاب به بیماران و افراد در معرض این ویروس نوشته است:

«امشب و در این ساعت فقط خاص بیماران عزیزی می‌نویسم که تازه گرفتار شده‌اند، دو سه روز است درگیرند یا خواهند شد:

خدا شاهد است که درک می‌کنم چه می‌کشید و با شما همردردم عزیزان من. برای آنکه بدانید در جاده‌ای که هستید رو به سنگلاخ و برهوت نیست و صد البته که به زودی از تونل خارج و فضای سرسبز شمالی و نسیم خوش بهاری وزیدن خواهد گرفت تمنا دارم سه عدد زیر را با امید به خدا به خاطر مبارکتان بسپارید: ۵،۶،۷

بگذارید از عدد ۵ آغاز کنم. دسته‌ای از بیماران که قوی‌ترند، طی ابتلا و بدون کمترین واکنش داروها را مصرف کرده و باید از روز پنجم پس از تشخیص منتظر بهتر شدن احوال خود باشند. خوب شدن با کاهش تب در درجه اول، کاهش لرز و افزایش نسبی اشتها همراه خواهد بود. با این سه اتفاق، محکم جای خود بنشینید و بدانید پس‌گردنی محکم را به ویروس کرونا زده‌اید. از فردا و پس فردا روال تضعیف ویروس سیر صعودی پیدا می‌کند و با کامل شدن اشتها یعنی پیروز میدان شمایید. این پیروزی مبارک باد

در این میان گروهی بیماران مثل من از دوره فوق‌العاده آزارنده تهوع و استفراغ عبور می‌کنند که البته باعث می‌شود داروها گاهاً درست مصرف نشده یا روال درمان انضباط خود را از دست بدهد. این دسته از دوستان هم اصلاً نگران نباشند. بسته به بی‌نظمی در مصرف دارو، میزان استفراغ و نحوه جایگزینی مایعات باید منتظر پیروزی خود در روزهای ششم یا هفتم باشند. اولین علامت پیروزی این افراد کاهش و قطع تهوع و استفراغ است. بمجردی که تهوع شما از نفس افتاد در اصل بدانید کرونای کوچولو، فهمیده آدم بزرگی را گرفتار کرده و از پس زمین زدنش بر نمی‌آید.

و اما برای اغلب بیماران مبتلا به کرونا روز هفتم روز مشکل‌گشا و ورود سلامتی به بدن و خروج منحوس‌ترین ویروس از بدن است. نباید غره شد. پیروزی را ازآن خود کرده‌اید اما ویروس در گوشه‌ای برای جبران این تلخی به انتظار می‌نشیند تا ضربه‌اش را بزند. از هفتم تا ۱۴ روز بعد در هیچ جمعی حاضر نشوید، سفر نروید و تمام نکات بهداشتی ساده را تکرار کنید تا ویروس نا امید شود. پس از این مرحله بر اساس آنچه در مقالات آمده  شما ناقل نخواهید بود اما شانس کوچکی برای دوباره‌گیری (ریلپس) دارید. شرط عقل اقتضا می‌کند با قوت نکات بهداشت فردی را همچنان حفظ کنید.

در پایان هم یک توصیه مکمل به بیمار و تمام اعضای خانواده دارم:

بیمار و اعضای خانواده چند دستور زیر را در مصرف روزانه بگذارند:

_ قرص ویتامین دی ۵۰ هزار واحدی روزانه یک عدد برای ۷ روز به شرطی که سطح ویتامین دی خونشان اخیراً بالای ۳۵ نبوده باشد. اگر هم نمی‌دانید اشکال ندارد اغلب ما کمبود داریم.

_ قرص ویتامین A  با واحد ۲۵۰۰۰ روزانه یک عدد به مدت یک هفته

_ قرص زینک پلاس روزانه یک عدد به مدت یک هفته

_ قرص فولیک اسید هم یک روز درمیان یک هفته

امید می‌رود با مصرف این مکمل طول دوره سختی حداقل شود

امید بزرگترین هدیه الهی است. این هدیه‌را در بزرگترین صندوقچه بدن، قلبتان محفوظ بدارید.»

منبع:ایسنا



دیدگاه ها :



 
 

آخرین اخبار