فرماندار پیشوا گفت: تعاونی ها کلید توسعه و فرصت شغلی در روستاهای پیشوا هستند.
وی افزود: اگر جلسات مختلف را در حد یک رفع مسئولیت در نظر بگیریم، راه را به خطا رفته ایم در صورتی که این جلسات باید با مشورت و ارائه پیشنهادات و راهکارها برگزار و از حالت یک طرفه خارج شوند.
محمدی با تاکید بر لزوم نگاهی فراجنسیتی در جلسات و کارگروه ها گفت: تنها به دنبال این نیستیم که مشکل یک قشر، گروه یا مجموعه خاصی برطرف شود بلکه در تلاش هستیم تا با راهکارهای لازم، مشکلات جمع بیشتری از مردم و اکثریت اقشار جامعه حل و فصل گردد.
وی افزود: بحث اشتغال، جوانان و زندگی و آینده آنها بدون در نظر گرفتن بحث جنیسیتی، نیازمند برنامه ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت است که با بهره گیری از خرد جمعی و طرح پیشنهادات و راهکارها در جلسات مربوط به پیگیری این امور تحقق می یابد.
فرماندار پیشوا گفت: باید تلاش کنیم، پیشنهادات را تبدیل به برنامه نموده و آنها را عملیاتی کنیم که اگر این اتفاق بیفتد حتی اگر سالانه به تعداد انگشتان دست باشد، توفیق خوبی حاصل شده است.
وی اظهار کرد: دولت یازدهم که این روزها کار خود را به پایان رسانده است، در هر شهرستانی کارهای بسیار خوب و قابل توجهی را انجام داده است و یکی از بزرگترین توفیقات آن در کل کشور و به تبع آن در پیشوا، توجه و خدمت رسانی به روستاها بوده است.
وی افزود: دهیاران، شوراهای اسلامی و مدیران شهرستان بدون هیچ دیدگاه شخصی و جناحی، برنامه ها و فعالیت های سطح شهرستان را رصد کنند و در آن میزان رضایتمندی مردم را بسنجند زیرا با پرهیز از پنهان کاری، به دنبال شفاف سازی هستیم.
محمدی به تهیه تقویم سالانه از سوی دهیاران تاکید کرد و گفت: این تقویم شامل تعداد ساکنین روستا، هرم سنی، وضعیت اشتغال، وضعیت تولید، تهدیدها و آسیب ها، قوت ها و ظرفیت ها و… است که می بایست همه این موارد با دقت، احصا شوند و علاوه بر آن، در هر پروژه و برنامه ای که اجرا می گردد میزان رضایت و یا عدم رضایت مردم مشخص و بازگو گردد.
فرماندار پیشوا افزود: امروز که عوارض ارزش افزوده به حساب دهیاری ها واریز می شود، دهیاران باید کارهایی را به پیش ببرند که اولویت و نیاز مردم است و از پروژه های غیرضروری بپرهیزند.
محمدی گفت: در روستاهای پیشوا ظرفیت تولید فراهم است اما فرآوری لازم در جهت استفاده مناسب از آن وجود ندارد و یا بسیار کم است که می بایست تلاش جدی در جهت این مهم انجام پذیرد.
فرماندار پیشوا به نقش زنان در تولید و توسعه روستاها اشاره کرد و گفت: زنان در تمامی مراحل تولید محصولات کشاورزی و تولیدات دامی دوشادوش مردان فعالیت می کنند و بر همین اساس ایجاد زمینه های خودآگاهی و هدایت آنان به منظور پرورش توانایی های اقتصادی و اجتماعی آنان ضروری است.
وی با اشاره به نقش تعاونی ها در توسعه روستاها افزود: دولت در قالب تعاونی ها تسهیلات بسیار خوبی را با سود ۵ و ۸ درصد پرداخت می کند و تامین وثیقه آن نیز حتی با کارت یارانه نیز امکان پذیر است و اعطای این تسهیلات، ظرفیت بسیار خوبی برای رونق تعاونی ها و افزایش تولید و اشتغال در سطح روستاها است.
محمدی به استفاده از ظرفیت های روستایی برای ایجاد اشتغال و تامین نیازهای اولیه تاکید کرد و گفت: امروزه به گونه ای شده که خود روستاییان با اینکه در کانون تولید زندگی می کنند، مایحتاج اولیه خود را خریداری می کنند در صورتی که این ظرفیت در روستاها جاری است تا بسیاری فرآورده های لبنی و زراعی خود را در همان روستا تامین نمایند.
فرماندار پیشوا با بیان اینکه همگام با تحصیل می بایست فرصت های شغلی نیز پیش بینی و تعریف شوند افزود: بسیاری از آموزش ها همسو با ایجاد اشتغال نیستند و به همین دلیل در بسیاری از موارد در انجام کار اجرایی با مشکل روبرو هستیم.
وی با تاکید بر تلاش نهادهای حمایتی در توانمندسازی افراد و به ویژه بانوان گفت: امیدوارم نهادهای حمایتی مردم را در امر تولید و توانمندسازی آنان حمایت کنند زیرا که در آموزه های دینی و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی، آبرو و عزت مردم مورد تاکید فراوان قرار گرفته است و برخورداری آنها از کار و شغل بهترین آبرو برای آنان خواهد بود.
فرماندار پیشوا در پایان، راه اندازی میز خدمت در روستاهای سطح شهرستان را به منظور اطلاع رسانی و آگاهی بخشی از مزایای بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مورد تاکید قرار داد.
بر اساس این گزارش، جلسه کمیسیون امور بانوان شهرستان پیشوا با حضور مهدی ابارشی مدیر بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان تهران، احمد ملایری بخشدار مرکزی، ناهید صالحی مشاور امور بانوان فرمانداری، نمایندگان بانوان ادارات و جمعی از مدیران، دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاهای پیشوا برگزار شد.
دیدگاه ها :