فرماندار شهرستان قرچک در نشست بررسی مشکلات این شهرستان در حضور وزیر راه و شهرسازی و نماینده ویژه رئیس جمهور، به بیان مشکلات مهم و اساسی این دیار پرداخت.
فرماندار شهرستان قرچک در نشست بررسی مشکلات این شهرستان در حضور وزیر راه و شهرسازی و نماینده ویژه رئیس جمهور، به بیان مشکلات مهم و اساسی این دیار پرداخت.
به گزارش راوی امروز، علیرضا فاتحینژاد عصر پنجشنبه ۵ خردادماه ۱۴۰۱ در نشست ویژه بررسی مشکلات شهرستان قرچک با حضور رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی و نماینده ویژه رئیس جمهور، نوشآبادی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان کشوری، استانی و شهرستانی گفت: قرچک با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت یکی از شهرستانهای استان تهران که تا چند سال پیش از داشتن حتی یک تخت بیمارستانی نیز محروم بود و مردم برای درمان به شهرهای اطراف می رفتند ولی با هدیه رهبر معظم انقلاب و حمایت بنیاد برکت، بیمارستان ۷۴ تختخوابی این شهرستان احداث و در تیرماه سال ۹۷، به بهرهبرداری رسید.
وی افزود: با وجود خدمات بسیار مناسبی که به واسطه استقرار این بیمارستان به مردم ارائه میشود، ولی تعداد تختهای این بیمارستان جوابگوی نیاز مراجعین نیست و افزایش آن به ۱۲۰ تخت بیمارستانی، از مهمترین مطالبات مردم این شهرستان از دولت سیزدهم است و مردم انتظار دارند تا علاوه بر تخت بیمارستانی، امکانات بخشهای تخصصی بیمارستان نیز افزایش پیدا کند.
فرماندار شهرستان قرچک اضافه کرد: یکی از مطالبات مردم و مسئولان قرچک از دولت سیزدهم، افزایش تعداد تختهای بیمارستان شهید ستاری از ۷۴ به ۱۲۰ تخت و امکانات تخصصی بیمارستان است و امید دارند به واسطه سفر اعضای هیأت دولت به قرچک این مهم محقق شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: یکی دیگر از مهمترین نیازهای شهرستان قرچک، تکمیل طرح جمعآوری و تصفیه فاضلاب شهری قرچک است که این طرح از اواخر دهه ۸۰ با هدف اجرای ۳۳۰ کیلومتر شبکه گذاری آغاز شد و هم اکنون ۱۲۰ کیلومتر این شبکه اجرا شده است.
فاتحینژاد افزود: برای اجرای این طرح مهم، احداث تصفیه خانه با ظرفیت ۷۳ هزار مترمکعب در نظر گرفته شده که سال ۱۳۷۹ زمین مورد نیاز آن در اراضی جنوبی شهرک صنعتی خریداری شده و با اخذ مجوزات لازم، اجرای آن در سال ۱۳۸۵ به مناقصه گذاشته شد که تکمیل این فرایند قانونی به نتیجه نرسید.
وی ادامه داد: برای تکمیل این طرح که به ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، قرار شد تا در سال ۱۳۹۶ بانک توسعه آسیایی تسهیلاتی در اختیار شرکت آب و فاضلاب قرار دهد که با وجود پیگیریهای صورت گرفته، این امر نیز محقق نشد و سال قبل مقرر گردید که از محل تسهیلات ماده ۵۶ اعتبارات مورد نیاز آن تأمین شود.
فرماندار قرچک تصریح کرد: بر اساس اعلام مسئولان شرکت آب و فاضلاب، اجرای مناقصه طرح تصفیه خانه قرچک مرحله اریابی کیفی را سپری کرده و آماده است تا در صورت تأمین اعتبار، فاز نخست آن با ظرفیت ۳۶ هزار و ۵۰۰ مترمکعب اجرایی شود و با تکمیل این طرح بخشی از آب مورد نیاز شهرک صنعتی قرچک و صاحبان صنایع نیز تأمین شود.
وی مطالبه دیگر را چنین بیان کرد: یکی از مهمترین مشکلات امروز ادارات شهرستان قرچک، استقرار بیشتر آنها در ساختمانهای استیجاری و یا فاقد استانداردهای لازم برای خدمت رسانی به مردم است و با وجود آن که زمین مورد نیاز سایت اداری این شهرستان تأمین شده، تاکنون بودجهای برای آغاز عملیات اجرایی اختصاص نیافته است.
فاتحینژاد در خصوص مشکل دیگر شهرستان نیز چنین گفت: کمبود فضای آموزشی از دیگر مشکلات این شهرستان است چراکه قرچک یکی از مهاجرپذیرترین مناطق استان تهران است و این امر باعث میشود همه ساله هزاران دانشآموز به مدارس قرچک اضافه شود.
وی افزود: در سال تحصیلی جاری بیش از ۴ هزار دانشآموز به مجموعه آموزش و پرورش قرچک اضافه شده و برخی از مناطق قرچک با تراکم بیش از ۵۰ دانشآموز در کلاسهای درس مواجه است که این امر لزوم احداث واحدهای جدید آموزشی را بیشتر کرده است.
خبرنگار: فرنگیز امیرهمتی
دیدگاه ها :