کاروان هنری «روایت حبیب» پس از یک ماه حضور در ۱۰ استان کشور، با برگزاری «شب خاطره» در شهرستان پیشوا استان تهران، به ایستگاه پایانی رسید.
کاروان هنری «روایت حبیب» پس از یک ماه حضور در ۱۰ استان کشور، با برگزاری «شب خاطره» در شهرستان پیشوا استان تهران، به ایستگاه پایانی رسید.
به گزارش راوی امروز، ویژه برنامه «شب خاطره روایت حبیب»، شامگاه شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۰ به همت حوزه هنری انقلاب اسلامی جنوب شرق استان تهران، با حضور مسئولان استانی و شهرستانی، خانوادههای معظم شاهد و ایثارگر، هنرمندان و اقشار مختلف مردم در تالار قرآن صحن مطهر امامزاده جعفربنموسیالکاظم(ع) برگزار شد.
این آئین برنامههای متنوعی از جمله اجرای رسالت بوذری مجری صداوسیما، خاطره گویی سردار نصرالله فتحیان از همرزمان سردار شهید سلیمانی، شعرخوانی میلاد عرفانپور شاعر آیینی و سراینده اولین سرود برای شهادت سردار، ترانهخوانی امیر حقیقت، اجرای نمایش توسط آقا و خانم رادمنش، نقالی مرشد محسن میرزاعلی و… را به همراه داشت.
سردار نصرالله فتحیان مسئول بهداری رزمی دفاع مقدس و جبهه مقاومت که از همرزمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است، در این «شب خاطره» به بیان چند روایت از سردار دلها پرداخت.
مرشد محسن میرزاعلی با اجرای نقالی و پرده خوانی خود روایتی از حاج قاسم سلیمانی پرداخت یاد شهدای دفاع مقدس و مدافعین حرم کرد.
احمد عبدالرحیمی مستندساز و تصویربردار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در جبهه مقاومت نیز در ویژهبرنامه کاروان هنری «روایت حبیب» به بیان خاطراتش از سردار پرداخت.
میلاد عرفان پور از شاعران آیینی کشور نیز در ادامه این «شب خاطره روایت حبیب»، دو شعر «سلام سردار» و «قاسم هنوز زنده است» را تقدیم کرد.
گروه نمایشی «کبوترانه» با هنرنمایی فاطمه و علیمحمد رادمنش، با هنرنماییهای خود یاد و خاطره رزمندههای هشت سال دفاع مقدس به ویژه آزادگان را زنده کرد و در نهایت با اجرای این نمایش، پیوند جذاب میان مردم و شهید حاج قاسم سلیمانی برقرار شد.
این نمایش به شهدای غواص لشکر ۴۱ ثارلله که با فرماندهی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در عملیات کربلای۴ حضور یافتند و خط شکن آن عملیات بودند، پرداخت.
گروه نمایش «کبوترانه» این نمایش را در قالب گفتوگوی یک مادر شهید با یکی از ۵ فرزند شهیدش به بینندگان ارائه کردند.
همچنین گروه سرود «احسان» در این «شب خاطره»، اثری با موضوع مدافعان حریم اهل بیت(ع) را با شعری از سید محمدمهدی شفیعی از تولیدات حوزه هنری جنوب شرق استان تهران اجرا کرد.
گفتنی است، کاروان هنری «روایت حبیب» به استانهای کرمان، اصفهان، زنجان، کردستان، خوزستان، بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی سفر داشت و در ایستگاه پایانی به جنوب استان تهران در شهرستانهای ورامین، قرچک و پیشوا رسید.
گزارش: دینا حقی
عکس: زهرا نیلچی
دیدگاه ها :