در حالی سند ششدانگ بقعه مبارکه امامزاده جعفر (ع) پیشوا در اسفند ۶۱ به نام موقوفه شیخ جنید زده شده است که طبق شرع و قانون هیچ فردی نمی تواند مالکیت بقاع متبرکه را داشته باشد.
به گزارش راوی امروز، یکی از مخاطبان در یادداشتی آورده است: «ای کاش اولاد محترم شیخ جنید می فرمودند که آیا کسی بر سر متن وقفنامه و یا در اصل وقفنامه شک دارد که اینطور برای انتشار متن وقفنامه تلاش می کنند.
این تلاش خود به این معناست که هنوز اصل مدعای اداره اوقاف را نمی دانند.
ای کاش می دانستند که شیخ جنید (ره) تمام همّ و غم خود را در این وقفنامه بر وسعت و آبادانی امامزاده گذاشته است.
آیا او در وقفنامه حتی یک جمله به این موضوع اشاره کرده است که خود و اولاد گرامی و محترمش در حرم مطهر حق مالکیتی دارند؟
اینکه این برادران و خواهران از اولاد شریف شیخ جنید مرتب بیان می کنند که این حرم ملک آباء و اجداد ماست و بعد آن را مستند به متن وقفنامه می کنند، آیا واقعا برداشت صحیحی است؟
سند ششدانگ بقعه مبارکه امامزاده جعفر (ع) که در اسفند ۶۱ به نام موقوفه شیخ جنید زده شده است!
اداره اوقاف سالهاست که طبق قانون این ادعا را دارد که دایره تولیت موقوفه شیخ جنید بر املاک و رقبات فراوان موقوفه است و متن وقفنامه هم غیر از این نیست.
هیچ واقفی حق دخالت و مالکیت در هیچ بقعه ای ندارد چون این امامزاده عزیز ۶۰۰ سال قبل از شیخ جنید در اینجا دفن شده است و شیخ جنید که نمی توانسته حرم را بخرد تا وقف کند.
و اما تمام اختلاف بر سر ابنیه و مستحدثات حرم امامزاده جعفر (ع) این است که ایشان مدعی هستند ما بنای آنها را ساخته ایم و برای موقوفه است و به اداره اوقاف تحویل نمی دهند.
بله هیچ کس منکر این مسئله نیست که سازنده مستحدثات البته با تمام کندی و نواقص و نقاط ضعف فراوان توسط موقوفه انجام شده است. ولی سوال این است که مگر این اماکن جدید مثل تالار قرآن و مصلی را برای حرم امامزاده نساخته اید؟ مگر وظیفه شما طبق همین وقفنامه، این نبوده است که باید از درآمد موقوفات و از سهم یک سوم عمرانی خود امامزاده برای حرمش خرج می کردید و می ساختید؟
آیا سهم امامزاده هم برای خودش نیست؟
پس یا برای حرم ساخته اید و باید در اختیار اوقاف قرار بدهید و اگر نه اولاً برای چه کسی ساخته اید؟ دوماً پس سهم امامزاده را کجا خرج کرده اید؟ و سوما مگر می شود برای مدیریت حرم تفکیکی قائل شد و بگوییم قسمت های قدیمی در اختیار اوقاف و مصلی و تالار قرآن در اختیار موقوفه است؟
و سئوال مهمتر از همه اینها این است که بر چه اساسی سند ششدانگ حرم مطهر امامزاده جعفر(ع) را هم در عرصه و هم در اعیان که شامل بر اصل شبستان قدیمی ضریح مطهر هم می شود، را در سال ۶۱ به نام موقوفه شیخ جنید زده اید؟ بر اساس کدام قسمت از متن این وقفنامه؟
اینها سئوالات جدی مردم و اداره اوقاف از شماست. پس به جای متهم کردن و حاشیه سازی، همانطور که جهت شفاف سازی متن وقف نامه را منتشر کردید که بسیار خوب هم بود، لطفاً جواب این سئوالات را هم شفاف بدهید. تا حقوقدان های شهرستان و اداره اوقاف نظر دهند.»
دیدگاه ها :
حالا که بعد از حدود دو سال و پس از دادگاه و پاسگاه کشی های متعدد ، مشخص شد اتهامات وراده همگی واهی بوده حق قانونی و شرعی با موقوفه شیخ جنید بوده لازم است گزارش دیگری تهیه شود تا حق و حقیقت از دید مردم مخفی نماند
سلام حالا که دیدید قانون و دیوان عالی کشور نظر به نفع اوقاف داد