از میان ١هزار و ٢٠٠ شهر کشور تنها ٥ زن سکان اداره شهرها را در اختیار دارند. یک زن در خوزستان شهردار شده و ٢ زن در استان سیستانوبلوچستان. ٢ زن نیز در تهران شهردار منطقه هستند.
به گزارش راوی امروز، اینجا به معرفی شهرداران زن پرداختهایم که میخوانید:
شهردار اسپكه
نام: مهنا محمدي
سن: ٣٠ ساله
تحصيلات: دانشجوي دكتراي منابع طبيعي در گرگان است و مدرك ليسانس و ارشدش را هم در همين رشته گرفته است.
شهر: اسپكه (يكي از شهرهاي جنوب استان سيستان و بلوچستان)
جمعيت شهر: ۳۷۷۴۱ نفر
بودجه شهرداري: ٢ ميليارد و پانصد ميليون تومان
مهنا محمدي: «واقعيت اين است كه جز كمك مالي به شهردارياي مثل شهرداري من هيچ راهحلي وجود ندارد. ميگويند درآمدزايي كنيد، در شهري كه مردم آن درگير فقر هستند چگونه ميتوان درآمدزايي كرد؟ چه كاري انجام دهم كه اينها بتوانند از پس آن بربيايند؟»
شهردار چگردك
نام: سهيلا بامري
سن: ٢٨ ساله
تحصيلات: كارشناس حسابداري
شهر: چگردك (از توابع دلگان در سيستان و بلوچستان)
جمعيت شهر: ٢٦٨٠ نفر
بودجه شهرداري: نامشخص
سهيلا بامري: «همه ما ميدانيم كه در سيستان و بلوچستان به خصوص بلوچستان، مردان خيلي تعصب دارند اما خانواده من با اينكه مذهبي هستند، خيلي فرهنگي هستند. زنان منطقه براي توانايي بيشتر و كسب علم و دانش زنان در همه عرصههاي ورزشي، سياسي و بسيج خيلي فعال هستند. زنان براي اينكه به چشم بيايند، خيلي تلاش ميكنند. برنامههاي خيلي زيادي دارم. ايجاد حس مشاركت، استفاده از سرمايههاي اجتماعي، بهرهمندي از ظرفيتهاي نخبگان و معتمدين بالاخص بانوان و همچنين بهرهمندي از تمام توانمان براي ساختن شهري آباد از اولين برنامههايم است.»
شهردار منطقه ٧ شهر تهران
نام: سميه حاجوي
سن: ٤١ ساله
تحصيلات: دكتراي دندانپزشكي دارد
شهر: شهردار منطقه ٧ شهر تهران
جمعيت: ٣١٢٠٠٢
بودجه شهرداري: ١٧٩ ميليارد تومان
سميه حاجوي: «حضور بانوان در عرصههاي مديريت كشوري و دستگاههاي اجرايي به عنوان بخش انكارناپذير جامعه، نقش موثري در بهكارگيري توانمنديهاي بانوان در جامعه داشته است. حضور ميداني در شهر يكي از عوامل موثر و اساسي براي حل مشكلات و معضلات شهري است. پاسخگويي مناسب و در شأن شهروندان و همچنين سلامت در روابط اداري از جمله مواردي است كه در سرلوحه كارها در اين منطقه قرار خواهد گرفت.»
شهردار منطقه ١٠ شهر تهران
نام: سهيلا صادقزاده
سن: –
تحصيلات: دكتراي طراحي شهري
شهر: شهردار منطقه ١٠ شهر تهران
جمعيت: ١١٥/ ٣٢٧ نفر
بودجه شهرداري: ١٤٤ ميليارد تومان
سهيلا صادقزاده: «نگاه همهجانبه به دغدغهها و خواستههاي شهروندان به عنوان سرمايههاي اجتماعي شهر و پاسخگويي به نيازهاي آنان ميتواند زندگي شهرنشيني را در تمامي ابعاد ارتقا دهد. آگاهي مردم از برنامهها و مشاهده بهبودها و تسهيلات تضمينكننده مشاركت همهجانبه است. از مهمترين راهبردهاي افزايش مشاركت شهروندان در اداره امور شهري افزايش سطح آگاهيهاي عمومي و آشناسازي كامل مردم با وظايف، مسووليتها، اختيارات و اهداف مديريت شهري است.»
منبع: اعتماد
دیدگاه ها :